Z racji tego, że forum ostatnimi czasy powoli "umiera" jakie zmiany chcielibyście wprowadzić aby utrzymać je przy życiu? Wiem, że nie jest to takie "hop-siup" ale może przynajmniej cześć z podanych zmian dało by radę zrealizować bez jakiegoś większego wkładu, trudu etc.
Telefon: LG KU990 Viewty / Siemens C75
Sieć: PLAY / HEYAH
Karta Pamięci: MicroSD Kingston 2GB
Imię: Hubert Pomógł: 70 razy Wiek: 18 Posty: 470 Piwa: 26/6 Skąd: Kawęczyn Sędz.
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 16:46
1. Ograniczenia dostępności dla Gości
2. Rejestracja jeżeli ktoś chce wejśc w dany temat
3. Wymiana banerami
4. Wprowadzenie nowych rang (Friends, etc. )
5. Dodanie nowych członków do grup VIP i Help Team.
6. Do działów Gry, dzwonki i motywy można wejśc po napisaniu np. 5 postów
Dodajcie jak o czymś zapomniałem. Tyle wyczytałem na SB.
Telefon: BENQ-Siemens EF81
Zaproszone osoby: 1
Sieć: ERA!
Karta Pamięci: 1GB kingston Pomógł: 186 razy Wiek: 17 Posty: 705 Otrzymał 88 piw(a) Skąd: Chełm
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 16:48
Ta, a za co ja warna dostałem? I pytanie, kto by do tego działu wchodził i wrzucał tam? Jest za dużo innych for warezowych.
Ja na NIE jestem ^^
Ja bym dodał rangę Friends - i tam dodawał osoby które udzielają się no i w ogóle. A rangę VIP zostawiłbym dla tych, dla których była przeznaczona na początku - zasłużeni - czyli byli admini, moderatorzy itp.
Telefon: Samsung L760 + Kingston 1gb
Zaproszone osoby: 3
Sieć: Play
Karta Pamięci: mała czarna Pomógł: 84 razy Wiek: 17 Posty: 1087 Piwa: 52/15 Skąd: macie zielone?
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 16:50
Zgadzam się z Hehee, to by się kłóciło z koncepcją forum. Jak chcecie wszystko, zmienmy tematyke na forum o wszystkim. Jednak wątpię, czy naprawdę byście tego chcieli.
No nie wiem, np. gdyby dodać jeszcze podforum o komputerach, można by tam rozwiązywać problemy związane ze sprzętem, oprogramowaniem, doradzać w kupnie i zmianie sprzętu itp. Z konsolami tak samo. Można by dodawać recenzje co ciekawszych gier i aplikacji.
co do buttona to ja się mógłbym pobawić coś i pokombinować, ale nic nie obiecuję. Na pewno nie zrobię tego dzisiaj i wątpię, czy się wyrobię do końca tygodnia. W niedzielę mogę coś powalczyć