Telefon: Nokia 5200
Sieć: Plus
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 17:27 Zdjęcię Simlocka z Motoroli V3r
Witam serdecznie,
Mam następujące pytanie: chce zdjąć simlocka z wyżej wymienionej komórki. Byłem w kilku punktach i za każdym razem, osoba która miała zdjąć mówiłą że :
-potrzebny jest jakiś kod
-że zdjęcie simlocka z tej komórki może trwać zarówno 10 minut jak i 3-4 dni
-a cena oscyluje w granicach 30-60 zł...
No właśnie, dlaczego zdjęcie simlocka z tego telefonu jest takie trudne? Czy po zdjęciu tego simlocka są jakieś komplikacje z telefonem?czy np wyłącza się, traci zasięg?
I czy ktoś kto mieszka w Warszawie wie gdzie jest sprawdzone miejsce do zdejmowania simlocków z tego typu telefonów. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Telefon: 6288, 6600, 6230, v235, K700i
SW Version: Jakieś cyferki ale kogo to obchodzi :P
Sieć: Era, MK
Karta Pamięci: 1GB, 512MB, 512MB Pomógł: 173 razy Wiek: 18 Posty: 2194 Piwa: 60/3 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 19:31
FredWym, niby jak jak jeszcze tego simlocka nie ściągnął
grisza1010, to "r" w nazwie telefonu to jest oznaczenie sieci i o to właśnie chodzi do tej motki musi być inny soft (z v3 niepasuje) ale sciąganie simlocka z tego modelu jak i z większości motek odbywa się za pomocą kodu więc większych problemów nie powinno byc
Witam, mam ten sam problem. Caly bajer polega na tym ze jest to motorola v3 edge. Odblokowac mozna ja tylko kodem. Prosze o pomoc oblatanych w temacie.
pozdr