Poprzedni temat «» Następny temat
zamiana 6310i ale na co?
Autor Wiadomość
wertus 
Nowicjusz

Telefon: 6310i
Sieć: play
Wysłany: Sob Wrz 20, 2008 23:43   zamiana 6310i ale na co?

witam!!
Chcę kupić telefon, w tej chwili używam nokii 6310i i szukam teleofu równie wytrzymałego i dobrze trzymającą bateria jak nokia 6310 potrzebuje go na drugi numer i troszke mniejszy gabarytowo . Zastanawiałem się nad Nokia N73 choć nie wiem czy to dobry wybór. Szukam jakiegoś telofony w cenie do 500-600zł, nie musi miec tam ekstra bajerów itd... potrzebuje go głownie do dzwonienia, oraz czasami jaką sfotke strzelic (na jakości jej mi nie zalezy).
Z góry dzieki za sugestie, propozycje.
Postaw piwo autorowi tego posta

kewals 
Nowicjusz

Telefon: stacjonarny
Sieć: TP
Postawił 2 piw(a)
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 06:58   

No NOKIA n73 nie jest małym gabarytem :mrgreen:
nie wiem dokładnie ile bateria trzyma (spory wyświetlacz), chociaż to zależy od modelu, nie chce cie okłamywać ale za to wiem, że fotki strzela fajne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mac_CirA$ na pewno powie Ci więcej :grin:

Mac_ 
Help Team

Telefon: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by CirA$ .
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB
Imię: Barttek . xD
Piwa: 17/9
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 09:07   

Jak w każdej serii `N ` użytkownicy narzekali na właśnie na baterie. Średnie bateria w Noki N73 trzyma 2-3 dni więc to nie za dużo, usprawiedliwia ją wszystko np: wyświetlacz który potrzebuje dużo prądu jak i 2 głośniki :mrgreen:
Wszyscy może się zdziwią jak teraz powiem że nie polecam Noki N73 dlaczego ze względu na baterie i Nokia N73 nie jest następcą kultowej Noki 6310i :!:
Co do następcy jest nią Nokia E51 którą bardzo polecam, bateria bardzo dobra 4-6 dni spokojnie . Aparat odpowiedni 2 Mega, wyświetlacz 16 mil. kolorów. Typowo biznesowa godna następcy Noki 6310i :mrgreen:

kewals 
Nowicjusz

Telefon: stacjonarny
Sieć: TP
Postawił 2 piw(a)
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 09:48   

co Mac_CirA$ kupiłeś teraz E51 czy co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :
zawsze polecałeś n73 (bo ją miałeś teraz jej nie masz i dopiero piszesz jak jest naprawdę) :wink: :wink:
nieładnie tak :mad: tylu użytkownikom wmawiałeś że n73 jest taka dobra a teraz co :? ??: :? ??:
bądź stały w swoich opiniach :idea: wielu liczyło na twoje opinie bo posiadałes taki telefon a ty co :neutral: :? :

Mac_CirA$ żal :lol:

Mac_ 
Help Team

Telefon: Sony Ericsson P1i/W1i mod. by CirA$ .
Sieć: Orange POP
Karta Pamięci: SanDisc M2 4GB
Imię: Barttek . xD
Piwa: 17/9
Wysłany: Nie Wrz 21, 2008 17:36   

Nie jest ŻAL tylko jak się ma polecać to konkretnie ! Zaznaczam N73 nie jest następcą kultowej Noki 6310i bo jak bym napisał że jest to ludzi by mnie wyśmiali i wtedy by był dopiero ŻAL :!: Nie mam E51 teraz tylko ją polecam bo to jest godny następca 6310i i z tym się wszyscy zgodzą co obcują z Nokią :!: Dalej polecam N73 bo to był mój najlepszy telefon który miałem ale N73 nie jest dla ludzi biznesu :!: Miałem wybór E51 albo N73 wybrałem N73 ze względów multimedialnych a nie stawiałem na biznes i na rozmowy w tym temacie polecam E51 :mrgreen:

Odpowiedz do tematu