Telefon: 6288, 6600, 6230, v235, K700i
SW Version: Jakieś cyferki ale kogo to obchodzi :P
Sieć: Era, MK
Karta Pamięci: 1GB, 512MB, 512MB Pomógł: 173 razy Wiek: 18 Posty: 2194 Piwa: 60/3 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 20:42 Za którym razem zdaliście Prawko
jak w temacie ja zdałem za pierwszym ale miałem farta bo trafiłem na fajnego egzaminatora zzdawałem w tarnowie (kraków to jest nieporozumienie jak się w nim jeździ)
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 42
SW Version: R6BC002
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB Pomógł: 103 razy Wiek: 17 Posty: 1095 Piwa: 19/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Sro Paź 08, 2008 18:03
Bercik napisał/a:
podobno to ma dotyczyc testów
taa
pytań ma nie być, za to maja być filmy, na odpowiedź będzie 30s, i nie będzie można wrócić do pytania, no i te pytania nie będą jawne tak jak teraz
No ja jak na razie to łażę na wykłady ale myślę że niedługo jazdy zacznę, bo na tych wykładach to więcej się nudzę niż w szkole
ja zdalem za drugim na pierwszym oblalem na miescie (Płock) troche przez nerwy i malego pecha ( powiem nigdy sie na zadnym tescie w szkole etc. tak sie nie denerwowalem )
ja zdawalem 2 lata temu (ponad) w kwietniu 2006 roku zaraz po skonczeniu 18 roku zycia (nie mialem jeszcze dowodu jak pojechalem na egzamin)
zanim poszedlem na wyklad mialem 2h jazdy :)na wykladach bylem okolo 2h bo musialem jakies papierkowe sprawy zalatwic i zabrac plyte z testami (a trzeba bylo chodzic 30h) jazdy wyjezdzilem jakies 25h (30 trzeba bylo)... zdawalem w Pile na Punto II...
na testach ani jednego błedu skonczylem po 3-4 minutach, na placu zapomnialem jak sie nazywało swiatlo cofania ale to nic .. wyjechalem na miasto i wrocilem po 40 minutach (byly juz kamery) zdałem za pierwszym razem uff
Mam urodziny w maju.Ale z tego co słyszałem można zacząć już tak jakoś 3 miechy przez 18 ;].Więc tak jakoś w marcu może w kwietniu.No z praktyką u mnie jest gitez ;].Jeżdżę pod okiem dziadka i ojca jak mi dawają auta.Ale to tam gdzie mozna jeździć i gdzie sie da Gorzej będzie z teorią :/trochę tego jest.Ale jestem dobrej myśli,zę zdam za pierwszym razem
Ja tam papiery na dowód składam kilka ładnych tygodni przed urodzinami xD.I 4 odbiorę ;].Bo 3 maj to święto i będzie pozamykane wszytko .Więc akurat w sam raz będzie odebrany dowód i potem prawko ^^..AJJJ Swwwweeetaśnie xD hahaha