moze mi ktos powiedziec jak ja mam to zrobic tym programem by mi odtwarzalo na siemensie C75?? bo konwertuje ale nie wiem czy jak widac ze 100% pisze to juz koniec czy jak??czy trzeba czekac na jakies potwierdzenie i czy oplaca mi sie konwertowac film co ma 650 MB czy mi sie to zmiesci i jakie tam maja byc ustawienia czekam na dokladna odpowiedz
norb, jezeli tym zrobie to czy bedzie jakas roznica?? mniejszy format czy jak??aaa jeszcze jedno mam pytanie czy jest jakis prog do ogladania tych filmow??np na calym ekranie w siemensie c75??bo u mnie to jest tak jak by sie kemarka nagrywalo czyli maly ten obrraz:/ ma ktos cos takiego??z gory dziekuje i czekam na info:)
Telefon: K770i/EF81
Sieć: Era/Play
Karta Pamięci: 256MB/1GB Pomógł: 14 razy Wiek: 16 Posty: 375 Piwa: 13/26 Skąd: zawiercie
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 12:22
czolgista55, musisz pozmieniac parametry w prawym gornym rogu pare rzeczy i wszystko bedzie smigac zreszta poczytaj to moze cie zainteresuje http://forumx75.info/viewtopic.php?t=8912