Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 20:19 X530 - ktoś już przesyłał pliki przez IrDę z kompem?
Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem X530. Ktoś już wie jak się przesyła pliki z komputera na ten telefon?
Odwdzięcze się SIMkami i punktami Pomógł.
Jeśli ten Samsung ma IrDA to się da lecz w niektórych da się tylko z samsunga na samsunga nie wiadomo dlaczego.
Jeśli ci go niewylkrywa i masz włączonom IrDE to możesz wysyłać pliki tylko z samsunga na samsunga.
Telefon: Nokia E50 Silver
Zaproszone osoby: 2
Sieć: HEYAH
Karta Pamięci: 128 MB Micro SD
Imię: Można się domyśleć :] Pomógł: 200 razy Wiek: 18 Posty: 2018 Piwa: 180/13 Skąd: Tuchola
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 08:26
Irdy w samsungach sa blokowane, dlatego niemozna czasem przesylac przez nia! Lub przesyłać wyłącznie między samsungami. Temat ten był chyba juz poruszony na forum.
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Pon Kwi 02, 2007 09:21
lukaszek315, wtym samsungu blokowana napewno nie a próbowałeś tak najeżdzasz na plik dajesz prawy i wyślij do pobliski komputer oczywiście tel musi być w zasięgu
a jak tak się nieda to chyba jakaś aplikacja była wymagana albo program
No właśnie próbowałem programem Samsung PC Studio II, i udało mi się raz zgrać zdjęcie z telefonu, ale już wysłać na telefon dzwonek to mi nie chciał.kiko102, to było pierwsze co zrobiłem. Niestety lipa :/