Wysłany: Sro Sie 29, 2007 19:19 Wymiana obudowy i klawiszy
W tym temacie umieszczam kilka pytan dotycacuch wymiany obudowy ...
1. Czy po wymianie obudowy do ekraniku nie dostana sie rozne pylki/paproszki ? Tzn czy jest tam cos w rodzaju uszczelki. Kiedys mialem motorolke i co chwile dostawalo mi sie do srodka sporo kurzu i paprochow
2.Czy podczas wymiany obudowy wlasnorecznie trace gwarancje na nia ?
3.Czy podczas wymiany obudowy moge cos zniszczyc/zgubic/naruszyc ? Mam obawy ze otworze a potem jak skrece spowrotem to sie okarze ze cos spieprzylem ...
4.Czy taka obudowa http://www.allegro.pl/ite...arna_f_vat.html nadaje sie ? Chodzi o to ze moja oryginalna obudowa nie jest w ogole porysowana czy poscierana choc telefon mam juz okolo 1.5 roku. (jak to bywa w innych obudowach)
5. Wiem ze przyciski wymienia sie latwo, ale czytalem ze najtrudniej jest z joy'em ... Co trzeba dokladnie zrobic by go wymienic ?
I na koniec prosba ... Prosilbym kogos o umieszczenie zdjec jak to wszystko wyglada od srodka (fon ze zdjeta obudowa itp)