Telefon: Benq-Siemens EF81 + karta SIM xD
Sieć: era
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 09:51 Wielki problem z efką
Otóż-próbowałem poprzenosić pliki z muzyką z jednego folderu do drugiego(łącznie 22 pliki). Jednak przy 10 cała operacja się zawiesiła i nie chciało dalej iść. Przyciśnięcie"anuluj"nic nie dało, więc nacisnąłem czerwoną słuchawkę. Pojawił się ekran główny i niby wszystko gicior, gdy nagle fon mi się wyłączył i zamiast tych fajnych spadających kwadracików pojawił się napis:"www.siemens.com/sxg75". Po włączeniu już było wszystko inne-język tylko angielski, inny motyw i nie mogłem wejść do "my stuff". Czy może mieć to związek z tym, iż podczas zgrywania muzy odłączyłem fona od kompa? I czy jedyny wyjściem jest reinstall softu?
grzesiaczek1985, tak moze byc to przyczyna :/ a co do einstalu musza sie inni wypowiedziec a;e chyba to nie jest konieczne, sprobuj przywrocic tel do ustawien fabrycznych :niepewny: i wteduy zmieniac sobie motyw itd.
Telefon: Benq-Siemens EF81 + karta SIM xD
Sieć: era
Wysłany: Sro Wrz 12, 2007 22:56
Jednak reinstall. Coś się konkretnie porypało, wbił mi się inny motyw, nawet komp nie widział fona Ale już wszystko ok,działa elegancko jak na początku Aż odetchnąłem z ulgą :lol: :hyhy:
Można zamknąć.