Telefon: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah Pomógł: 272 razy Wiek: 20 Posty: 2385 Piwa: 34/25 Skąd: Żary
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 16:14 ważna karta sim ?
Abonament mi się skończył w Erze ale umowa nadal nie rozwiązana (lada dzień powinna być już niewazna ) , moje pytanie to czy jak już rozwiąże umowe to karta sim bedzie działać nadal z numerem ? i czy jak umowe się rozwiaże to nadal będę mógł wykorzystać darmowe minuty które mi pozostały ?
VW Graba, jak ci sie skończy a nie pójdziesz do nich to automatycznie ją przedłużają na czas nieokreślony więc na razie będzie działać po rozwiązaniu definitywnym to już raczej nie
Karta nie przechodzi do tak tak,jak miałem tel w erze to kiedys zadzwonili z propozycją przedłużenia umowy jak juz miała wygasnąć.
A skoro kończy się umowa no to i waznośc karty.
A te minuty chyba po prostu przepadną.
Telefon: LG KU990 Viewty / Siemens C75
Sieć: PLAY / HEYAH
Karta Pamięci: MicroSD Kingston 2GB
Imię: Hubert Pomógł: 70 razy Wiek: 18 Posty: 470 Piwa: 26/6 Skąd: Kawęczyn Sędz.
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 16:30
Dokładnie miałem to miesiąc temu. Karta po prostu przestaje działac. Wyświetla sie że Siec wygasła czy coś takiego a minuty przepadają. I nie przechodzi do Tak-Tak. To jest niemożliwe.
Telefon: 6288, K700i,
Sieć: Era
Karta Pamięci: Brak
Imię: Paweł Pomógł: 176 razy Wiek: 18 Posty: 2222 Piwa: 62/3 Skąd: Kraków/Bochnia
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 22:22
mi trzy razy złożyłem wypowidzenie umowy przez kilka godzin karta nie działała a póżniej normalnie kasa na kącie tyle że numer zanim trafił do abonamentu był w tak tak-u