Telefon: Siemens C75
Zaproszone osoby: 1
Sieć: Era GSM Pomógł: 9 razy Wiek: 19 Posty: 67 Skąd: Nowa Sól
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 12:05 VNavigator Siemens Flex Explorer
Jeden z najlepszych explorerów telefonu, posiada wbudowany open disc dzięki któremu dostaniemy się do ukrytych pplików.
W opcjach należy zmienić język na angielski, bo przy pierwszym włączeniu są same krzaczki ( 2 menu > ostatnia opcja > rozwijana lista na samej górze > English)
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 12:08
di_kamilo dzięi za ten program
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 15:23
zainstalowałem ten programik i widzi mi jeden folder Data
(chcem podkreślić że w tym folderze widze jeden folder ukryty system)
ale nie ma folderu Config, może trzeba zmienic coś w ustawieniach?może cos źle zrobilem?
raver4s [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 16:04
Żeby był widoczny folder config i jeszcze tam jakiś jeden (chyba cache) trzeba po włączeniu programu wejść w 'Service' :arrow: 'Open hidden disks' i chwile zaczekać potem odświerzyć obraz lub wejść w data i wyjść z data i będą już te ukryte foldery. Mam nadzieję że napisałem dosyć jasno. :lol:
Telefon: Sony Ericsson K550i
Zaproszone osoby: 43
Sieć: +MIX
Karta Pamięci: SanDisk M2 1GB
Imię: Rafał Pomógł: 103 razy Wiek: 18 Posty: 1107 Piwa: 22/6 Skąd: wziąść kase?
Wysłany: Pią Lut 17, 2006 23:55
no w miare
łatwiej tak: Zakładka Service->Open hidden disks
Pojawia ci się obrazek że cos tam robi programik po chwili czsu pokazuje ci się komunikat gdzie jest słowo Refresh klikasz prawym przyciskiem myszy tam gdzie masz otwartego fona i klikasz refresh pojawiają ci się dwa dodatkowe foldery i tyle.
Jest ok.Poszukuje programu do wgrania ikon.Bo mi ten OD 02 nie chce działac
[ Dodano: 2006-03-09, 15:19 ]
Dzieki.Wszystko jest ok.Wielkie dzieki
chomsky80 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 21:52
"Cannot open device COM2", taki komunikat wyskakuje.
C75 podpięte za pomocą kabla do USB.
I co wy na to? Może podajcie jakąś alternatywę do zmiany ikon. Tematy zmianiają mi wygląd ale nie ikony.
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 22:03
chomsky80 bo widocznie masz podpietego fona pod inny port, albo zmien w programie port albo telefon podepnij pod inny port u mnie jest podpiete pod COM3 :usbserd0, ja w kompie mam 8 portów USB ale nie wiem pod jaki Ty podpinasz
[ Dodano: 2006-03-27, 23:04 ]
aha i oczywiscie telefon musi byc podpiety :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 23:27
Jezeli pomogłem wcisnij POMÓGŁ , i jak bys mugł mi pomuc i powiedziec jak to sie robi bo nie wiem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
// 10. Punkty "'pomógł"' są dobrowolnym dowodem wdzięczności za udzieloną pomoc i nie mogą być w żaden sposób wymuszane poprzez stosowne dopiski w postach bądź podpisie.
Dzieki
_________________ Gość myśl jasno
chomsky80 [Usunięty]
Wysłany: Pon Mar 27, 2006 23:37
Właśnie nie da się kliknąć na "Pomógł" nigdzie nie widzę takiego przycisku.
A co do programu, to nic nie dał. Chciałem zmienić ikony, ale jedna stała się nieaktywna. Co prawda temat o tym problemie jest już, ale linki nie są aktywne.
gdy chce wejsc w phone wyskakuje unable to coneect to mobile ! propably port settings incorrect ! ((( co robic ?? mam siemensa c 75 i ustawione na com 2 powinno dzialac ;/