Nie, poprostu trzeba jeszcze na dodatek wziąsc prawym przyciskiem nacisnąc na data i nacisnąc refresh a jeżeli ktos chce to daje tu link na spolszczenie do tego programu:
Telefon: SE w200i
Zaproszone osoby: 2
Sieć: Era Pomógł: 23 razy Wiek: 17 Posty: 254 Piwa: 4/14 Skąd: Pińczów PDG ;]
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 09:04
[quote="Zbakany Gandalf"]gdy chce wejsc w phone wyskakuje unable to coneect to mobile ! propably port settings incorrect ! ((( co robic ?? mam siemensa c 75 i ustawione na com 2 powinno dzialac ;/
mi tak samo! bardzo proszę o wyjaśnienie. :cry:
bennfucker [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 02:01
Witam, mam kabel usb. czy da sie nawiazać łączność tym programem z siemensem me75?
podobno są jakieś emulatory portu COM
magikmichal [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 21, 2006 08:30
działa na udb bez problemu,najpierw zainstaluj,potem zobacz w programie w ustawieniach jakie wyswietla porty,wylacz program.Podlacz telefon i wybierz ten port ktorego nie wyswietlal i chodzi.Przynajmniej u mnie...bez problemu mozna usunac dzwiek aparatu czy te wnerwiajace ikoni operatora w folderach gry czy obrazki.
[ Dodano: 2006-09-21, 09:31 ]
aha i dodam ze zrobilem to na cx70 wiec to odpowiedz na jedno z poprzednich pytan...
bennfucker [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 12:25
Po uruchomieniu bez telefonu są porty COM od 1 do 20.
Gdy podłącze telefon i uruchomie program na nowo nie pojawaia się żaden nowy port, a na tamtych nie .łączy sie .
zainstalowałem na nowo sterowniki ale nie pomogło
Telefon: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90zł Pomógł: 99 razy Wiek: 22 Posty: 784 Piwa: 19/6 Skąd: Gliwice
Wysłany: Sob Wrz 23, 2006 12:36
bennfucker, podłącz telefon do kompa, nastepnie włóż płytke z kabla i wejdz w menu Start > Panel Sterowania > Dodaj nowy Sprzet i znajdz kabel, nastepnie zacznie sie instalacja powinno wyskoczyc Ostrzezenie ze pliki niezgodne czy cos takiego i wtedy klikasz "Mimo to koontynuj" cała filozofia.
_________________ Gość myśl jasno
ogonek [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 24, 2006 11:08
halo halo mam siemensa me 75 i słownik polski t9 a chciałabym zwykły t9 bez polskich znaków. skąd taki słownik wziąść może da się go jakoś przesłać???
bennfucker [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 25, 2006 16:09
Na płytce nie było dobrych sterowników znalazłem na
jest fajnie...tylko amm troche problemów z tymi ikonkami w menu
Duathor [Usunięty]
Wysłany: Pią Paź 06, 2006 22:40
Zbakany Gandalf napisał/a:
gdy chce wejsc w phone wyskakuje unable to coneect to mobile ! propably port settings incorrect ! ((( co robic ?? mam siemensa c 75 i ustawione na com 2 powinno dzialac ;/
Telefon: Siemens ME75
Sieć: ERA
Wysłany: Sob Paź 07, 2006 09:23
czy można ustawić w tym programie żeby czyta irde?
casper4don [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 13:35
macie moze spolszczenie do tego programu? bo potrzebuje. dzieki za pomoc:D
[ Dodano: 2006-10-18, 00:07 ]
do Maciek21
Ikonki sie zmienia bardzo prosto,otóż: uzyj tego programu co wyzej i wykonaj open disc,potem odświez, nastepnie wejdz to katalogu:config--->japp--->flex menu
Potem skopiuj ikonki do tego folderu i zamien wszystkie pliki,ktore bedzie chcial...reset tel.i powinno byc ok.
Telefon: Siemens c75
Sieć: Orange
Wysłany: Wto Gru 05, 2006 19:19
OK, a więc tak: Mam C75, windowsa 98 SE, i VNavigatora ściągniętego z tegoż forum:)
Podłączyłem przez USB a tu nie może sie połączyć. Sprawdziłem pokolej COM 1, COM 2, COM 3 i na żadnym nie łapie:/ Na MPM działa bez zarzutów:)