BenQ-Siemens EF81

Testy telefonów stworzone przez użytkowników ForumX75.info.

Postautor: rencznik » 16 sie 2007, 11:59

Według mnie telefonik super, jedyne co w nim mi przeszkadza to powolne ładowanie plików poprzez usb, ale to normalka w telefonach ;], oprócz tego strasznie rysuje mi się karoseria :/ nie znalazłem żadnego futerałka na niego, jedyne co pasowało to opakowanie po marlboro :hyhy: . Co do muzyki mi głośniczek w ogóle nie charczy, głośny jest, jedyne co mnie wkurza to niedziałający guzik w słuchawkach, w c81 mi działał :zdegustowany: . Ale jak ktoś ma kupować telefon z rodu Siemensów to jak najbardziej polecam ef81 :super:
rencznik
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 06 sty 2007, 21:34
Lokalizacja: wiecie?
Model telefonu: Benq-Siemens EF81
Sieć: Orange :D

Postautor: SPAM » 16 sie 2007, 12:29

rencznik pisze:niedziałający guzik w słuchawkach


a do czego go używasz. On służy do odbierania rozmów. :P
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: rencznik » 16 sie 2007, 13:48

W c81 mogłem nim zmieniać piosenki, zatrzymywać i odbierać rozmowy. Tutaj mogę tylko odbierać rozmowy :niepewny: . Jest jeszcze jeden problem, przy wysyłaniu za pierwszym razem pliku przez bluetooth musze wpisywać hasło :zdegustowany: i osoba druga też musi. I tutaj rodzi się problem w używaniu bt info :hyhy: na osobach postronnych.
rencznik
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 06 sty 2007, 21:34
Lokalizacja: wiecie?
Model telefonu: Benq-Siemens EF81
Sieć: Orange :D

Postautor: SPAM » 16 sie 2007, 13:54

no cóż w EF81 tym guziczkiem można odbierać tylko rozmow. Nie można przełączac piosenk itp. Troszkę szkoda ale tam :P A z tym hasłem to je trzeba wpisac przy pierwszym połączeniu :/ Potem można już tylko wysyłać i się włamywać :cwaniak:
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: rencznik » 16 sie 2007, 14:58

Tak, ale np. w barze gdy będę chciał komuś zrobić jokera z telefonem do mamy, to będzie musiał wpisać hasło, a jak ja nie chce w ogóle z nim gadać :/ . Nad tym nie pomyślał trochę BenQ i Siemens.
rencznik
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 06 sty 2007, 21:34
Lokalizacja: wiecie?
Model telefonu: Benq-Siemens EF81
Sieć: Orange :D

Postautor: _m_ » 17 sie 2007, 10:14

rencznik pisze:Nad tym nie pomyślał trochę BenQ i Siemens.


Raczej odwrotnie :/ Im zależy na zabezpieczeniu Twojego telefonu :niepewny:
Awatar użytkownika
_m_
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 200
Rejestracja: 11 lip 2006, 12:51
Lokalizacja: Bratkowice
Model telefonu: Nokia 2700
Sieć: Orange
Karta pamięci: 4GB

Postautor: Rafi » 29 gru 2007, 20:39

Graba, zauważyłeś że EF'ka jak i mój SXG robi taką ramkę na lewym rogu :?:
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

Postautor: SPAM » 29 gru 2007, 20:41

nie , nawet nie zauważyłem ;)
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: Hehee » 29 gru 2007, 22:55

Odpryskiwać mi się zaczęła :/. Grr.
Awatar użytkownika
Hehee
Help Team
Help Team
 
Posty: 147
Rejestracja: 19 lut 2007, 20:03
Lokalizacja: Chełm
Model telefonu: N95
Sieć: ERA!
Karta pamięci: 2GB

Postautor: PiErEk » 29 gru 2007, 23:01

Odpryskiwać mi się zaczęła :/ . Grr.

Mi sie tam nic nie odpryskuje :P trzeba dbać :hyhy:
Awatar użytkownika
PiErEk
Help Team
Help Team
 
Posty: 149
Rejestracja: 09 lut 2007, 20:54
Lokalizacja: Wadowice
Model telefonu: SE C702
Sieć: Heyah

PoprzedniaNastępna

Wróć do Testy użytkowników

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron