Jak zmienić ikonki w Siemensie

Wszystko na temat telefonów Siemens i BenQ- Siemens.

Jak zmienić ikonki w Siemensie

Postautor: Nothingam » 29 wrz 2006, 21:50

Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: Starcraft20 » 24 gru 2006, 15:17

witam.. mam problem chcialbym zmienic ikony w telu ale niewiem jak mam to zrobic :( bede wdzieczny jesli mi ktos opisze co i jak i co do tego potrzebuje....:(

[ Dodano: 2006-12-24, 14:22 ]
Jak zmienic te ikony w telu?(c75) co mi jest potrzebne i jak to zrobic.. prosze o opis co i jak :( bede wdzieczny jak ktos szybko mi odpisze[/i][/b]
Starcraft20
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 30 paź 2006, 19:08
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Heyah

Postautor: Paweł » 24 gru 2006, 15:54

Opcja szukaj nie gryzie temat był już poruszany na forum :lol:
Paweł
Moderator
Moderator
 
Posty: 130
Rejestracja: 27 lis 2006, 20:12
Lokalizacja: Częstochowa
Model telefonu: iPhone 3GS 16 GB White
Sieć: Plus

Postautor: mno1 » 22 sty 2007, 19:37

siemka ja już zmieniłem ikony ale teraz w dodatkach zniknąl system plików i nie mogę przesyłać gier doradcie coś proszę a mam siemensa C75 ;(
Awatar użytkownika
mno1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 21 lis 2006, 19:22
Lokalizacja: Będzin
Model telefonu: siemens ME75
Sieć: orange

Postautor: Kiko » 22 sty 2007, 19:40

wrzuć inne ikony aha i usun se imei z sw version
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: mno1 » 22 sty 2007, 19:46

jak wrzucam inne to nadal nie ma

[ Dodano: 2007-01-22, 18:47 ]
:?
Awatar użytkownika
mno1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 21 lis 2006, 19:22
Lokalizacja: Będzin
Model telefonu: siemens ME75
Sieć: orange

Postautor: Kiko » 22 sty 2007, 19:48

to wrzuć orginalne
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: mno1 » 22 sty 2007, 19:52

no właśnie jak wrzucam originalne to jest a dlaczego jak są inne to tego nie ma

[ Dodano: 2007-01-22, 18:52 ]
:doubt:
Awatar użytkownika
mno1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 21 lis 2006, 19:22
Lokalizacja: Będzin
Model telefonu: siemens ME75
Sieć: orange

Postautor: Kiko » 22 sty 2007, 19:55

tak ikony sa zrobione
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: TAD3K » 31 sty 2007, 19:26

Mogl by ktos wrzucic VNavigator Siemens Flex Explorer bo nie umiem go sciagnac.. :evil: fhx
TAD3K
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 08 lip 2006, 17:40
Lokalizacja: ?ląsk
Model telefonu: SIEMENS cxv70
Sieć: orange

Następna

Wróć do Forum SIEMENS , BenQ- Siemens

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron