Prosze o opinie na temat tego telefonu. Jaka jest jakość zdjęć? I jak jest z głośniczkiem?
Mondeo pisze:Mam ten telefon i nie narzekam.Głośnik ładnie bombie tylko niestety przy maxymalnej gośności trochę trzeszczy przez basy.Ale można to zredukować korektorem dźwięku w odtwarzaczu.Zdjęcia robi nawet całkiem całkiem.Filmy też niczego sobie robi.Owszem czasem się lekko wiesi menu ale u mnie to występuje podczas odtwarzania muzy lub filmiku.Porównywając go z k550i pod względem wyglądem są prawie identyczne.PRAWIE,bo bo nie które klawisze leżągdzie indziej.Ogólnie telefon mam od 2 tygodni i jak narazie nie narzekam.Jedynie szybko pojawiają sie ślady użytkowania.przez te 2 tygodnie cały czas nosze go w kieszeni i ta srebrna ramka przy napisie PLUS już jest lekko porysana i za szybko się ściera.Jeszcze jednym mankamentem tego telefonu jest to,że nie można na niego wgrać gier Java.Najwyraźniej jeszcze nie zrobiony gry na niego.Ale jest jedna nudna gra,którą przeszedłem w 10 minut.I nic więcej.W skali 1-10 oceniasm go na 8,5.
eh jak jest taki słaby i jeszcze nic na niego niema to sie nieopłaca kupować,
Ja bym radził wybrać jakis inny tel
Zdjęcia były robione podczas złej pogody.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość