BenQ-Siemens EF81

Testy telefonów stworzone przez użytkowników ForumX75.info.

Postautor: SPAM » 10 cze 2007, 17:02

palce nie bolą , a co do aplikacji nie sprawdzałem
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: Popi » 10 cze 2007, 19:35

graba, jak mógłbyś sprawdzić dałbym simki :)
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: SPAM » 10 cze 2007, 21:14

spoko sprawdze , daj jakąs aplikacje
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: la_marionet » 11 cze 2007, 22:56

brain1990 pisze:la_marionet, widzę że po prostu zazdrościsz tym co mają ten telefon sam masz 6020 i dlatego dajesz takie komenty i tyle :rotfl:

nie zazdroszcze nikomu ze ma ten telefon, sam kiedys myslalem o jego zakupie...
brain1990 pisze:i myślisz że one się nie psują :?:
jeszcze gorzej niż BS-y

jezeli juz tak lubisz statystyki to podejzewam ze procentowo ilosc psujacych sie nokii w porownaniu do BS jest nieporownywalnie mala
graba pisze:a teraz Niebieskie ikony . co wy na to

troche za bardzo sie zlewaja, jakby zmienic tapete zeby byly bardziej widoczne
Popi 23 pisze:3. Czy aplikacje przeznaczone na mniejszy wyświetlacz "rozciągają" sie?

jezeli aplikacja jest dobrze napisana to napewno sie rozciagnie, przyklad np na kurniku, tam wszystkie gierki sa w javie i sie rozciagaja :) chyba ze jest pod konkretny model telefonu to wtedy grasz z lupa...
Awatar użytkownika
la_marionet
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 19
Rejestracja: 19 mar 2006, 21:59
Lokalizacja: /home/ja
Model telefonu: Nokia 6020
Sieć: ERA

Postautor: RW » 13 cze 2007, 17:27

Witam Was. Mam ten telefonik. Ogolnie podoba mi sie bardzo jak za takie pieniadze mam wszystko :D ALe mam problem. Mam karte 1gb i jak robie zdjecia wyskakuje mi komunikat "nie mozna przechwycic" i nie zapisuje..... Wie ktos co zrobic? Z gory dziekuje :)
RW
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 13 cze 2007, 17:23
Lokalizacja: Bydgoszcz
Model telefonu: BenqSiemens EF81
Sieć: Plus

Postautor: MirQ » 18 cze 2007, 13:38

Witam.
Mam takie pytanie. Czy ktoś próbował czy w tym telefonie będzie chodzić pamięć 2GB czy tylko do 1GB obsługuje.
MirQ
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 18 cze 2007, 13:00
Lokalizacja: Rzeszów
Model telefonu: BenQ - Siemens EF81
Sieć: heyah

Postautor: _m_ » 18 cze 2007, 13:47

Próbowało już wiele osób z 2GB... Ale telefon albo się wiesza, ignoruje kartę albo to co na niej jest :P
Awatar użytkownika
_m_
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 200
Rejestracja: 11 lip 2006, 12:51
Lokalizacja: Bratkowice
Model telefonu: Nokia 2700
Sieć: Orange
Karta pamięci: 4GB

Postautor: SPAM » 18 cze 2007, 14:29

RW , jak masz włączony aparat i robisz zdjęcie i wtedy wyskakuje ci ten napis to wyłącz i włącz aparat , a jak problem się będzi epowtarzał to wyłącz i włącz telefon , a jak to nie pomoże to zmiana softu pozostaje
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: przemek2-89 » 18 cze 2007, 20:24

moze mi to umknelo ale czy aparat w tym fonie ma autofocus :?: :niepewny:
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: RW » 18 cze 2007, 22:09

Dzieki Graba za porade ale nadal nic nie dziala...Tzn na wbudowanej pamieci bez problemu sie zapisuje zdjecie ale na karcie juz nie. Softa mam 58 wiec myslalem ze dzialac bedzie oki. Skad wziac nowy ???
RW
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 13 cze 2007, 17:23
Lokalizacja: Bydgoszcz
Model telefonu: BenqSiemens EF81
Sieć: Plus

PoprzedniaNastępna

Wróć do Testy użytkowników

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron