BenQ-Siemens EF81

Testy telefonów stworzone przez użytkowników ForumX75.info.

Postautor: la_marionet » 09 cze 2007, 11:38

graba pisze:niedziałający mikrofon hmm to był fon C81 a nie EF81 , no chyba że ci chodzi ogółnie o BenQ

skoro jest firma Benq to chyba robia swoje telefony w taki sam sposob, chyba ze tj tak jak z polonezami, najlepsze te produkowane w srode...
_m_ pisze:Jasnowidz :banan2:

albo raczej czarnowidz... :P
przemek2-89 pisze:la_marionet, ty to zawsze cos madrego doppowiesz :P odezwak sie NokiaFan :P

nie skomentuje tego... zreszta juz ktos to zrobil za mnie
la_marionet, zauważ że to są pojedyncze przypadki.
Zobacz na allegro ile telefonów zostało kupionych w przeliczeniu na % telefonów z wadą jest około 1%

pojedyncze przypadki ktore sie mnoza, obserwujac allegro raczej ciezko jest okreslic ile telefonow mialo wade, tam przeciez nie pisze ile telefonow wrocilo na gwarancji... np popularne odtwarzacze mp3 'firmy' mpower ktorych na allegro sprzedalo sie z mln, nigdzie nie pisze ze na gwarancji wrocila polowa i ze na forum elektroda.pl toczy sie nie jeden burzliwy temat zeby przywrocic te odtwarzacze do zycia...
przemek2-89 pisze:lukaszek315, tak napisalem bo juz mnie wkurzaly troche komentazre la_marioneta :P :P :P

bedziesz musial je jakos strawic bo pewnie to nie bedzie ostatni taki komentarz...
Awatar użytkownika
la_marionet
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 19
Rejestracja: 19 mar 2006, 21:59
Lokalizacja: /home/ja
Model telefonu: Nokia 6020
Sieć: ERA

Postautor: przemek2-89 » 09 cze 2007, 15:17

la_marionet, postaram sie :hyhy: :rotfl: :hyhy:
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: Rafi » 09 cze 2007, 16:39

la_marionet, widzę że po prostu zazdrościsz tym co mają ten telefon sam masz 6020 i dlatego dajesz takie komenty i tyle :rotfl:
i z tego co widzę to jesteś fan nokii
i myślisz że one się nie psują :?:
jeszcze gorzej niż BS-y
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

Postautor: Popi » 09 cze 2007, 21:05

Nadeszła chwila wyboru, jednak mam ejszcze kilka pytań które nie było zadane albo na które nie udzielono odpowiedzi ;)

1. Ile smsów mieści skrzynka? (niby detal, ale wg mnie ważny :P )
2. Jak jest z pisaniem smsów? Bo tak jak napisał _m_, palce bolą na sam widok :P
3. Czy aplikacje przeznaczone na mniejszy wyświetlacz "rozciągają" sie?
4. Ile trwa reinstall softa?

No to chyba wszystko :P jak bede miał jeszcze pytania to napisze :)
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: Rafi » 10 cze 2007, 13:31

Popi 23 pisze:1. Ile smsów mieści skrzynka?


tyle ile masz wolnej pamięci ale jak masz dużo to ci się skrzynka wolniej włącza
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

Postautor: SPAM » 10 cze 2007, 16:10

Oto screeny , szału nie ma :D . Będę próbował coś zmieniać , jak tylko znajde jakies bajery . Miałem ciemny motyw ale był za ciemny to zmieniłem na jasny i teraz troche biednie wygląda. Jak mówiłem szału nie ma.
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: Popi » 10 cze 2007, 16:14

A przy robieniiu zdjec mozna ustawic efekty typu czarno-biale, sepia, ramki itp?
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: SPAM » 10 cze 2007, 16:22

Popi , nie :D
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: Popi » 10 cze 2007, 16:23

łee to lipa :P a co do reszty pytań?
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: Rafi » 10 cze 2007, 16:27

możesz dodawać ramki ale jak już zrobisz zdjęcie
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

PoprzedniaNastępna

Wróć do Testy użytkowników

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron