Plus

Wszelkie dyskusje i spostrzezenia na temat polskich i swiatowych operatorow GSM, ceny, uslugi, promocje, jakosc polaczen, prognozy etc.

Postautor: Robix » 16 gru 2006, 12:31

Właśnie teraz się za to zabieram :) Moze cos znajde...
Awatar użytkownika
Robix
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 23 lis 2006, 16:23
Lokalizacja: Białystok
Model telefonu: 6020
Sieć: Era

Postautor: Freestyler » 16 gru 2006, 12:38

Powinno być napisane przy karcie do doładowania :lol:
Freestyler
 

Postautor: Robix » 16 gru 2006, 12:40

Mój kolega ma plusmixa, a nie simplusa...
Awatar użytkownika
Robix
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 23 lis 2006, 16:23
Lokalizacja: Białystok
Model telefonu: 6020
Sieć: Era

Postautor: Freestyler » 16 gru 2006, 12:43

O ile dobrze wiem to w MixPlusie kupuje się karty do doładowania :lol:
Freestyler
 

Postautor: norb » 16 gru 2006, 12:47

Niech sobie zadzwoni do biura obsługi klienta, tam mu wszytko powiedzą.
Awatar użytkownika
norb
Help Team
Help Team
 
Posty: 26
Rejestracja: 04 cze 2006, 13:18
Lokalizacja: /home/norbert
Model telefonu: SPV M3000
Sieć: mixPlus

Postautor: Robix » 16 gru 2006, 12:47

Jesteś w błędzie, płaci się rachunek...
Awatar użytkownika
Robix
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 23 lis 2006, 16:23
Lokalizacja: Białystok
Model telefonu: 6020
Sieć: Era

Postautor: Freestyler » 16 gru 2006, 12:57

norb pisze:Niech sobie zadzwoni do biura obsługi klienta, tam mu wszytko powiedzą




Ale wtedy chyba się płaci. Nie wiem ,bo nie mam Plusa.


plusgsm.pl/cgi-bin/rightnow.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1669&p_created=1109965671&p_sid=bT6ihgpi&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPSZwX3NvcnRfYnk9JnBfZ3JpZHNvcnQ9JnBfcm93X2NudD05OTUmcF9wcm9kcz0mcF9jYXRzPSZwX3B2PSZwX2N2PSZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=&p_topview=1

Tutaj masz jak sprawdzić konto :)

?limaczny linq :P
Freestyler
 

Postautor: Robix » 16 gru 2006, 16:16

thx:)
Awatar użytkownika
Robix
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 23 lis 2006, 16:23
Lokalizacja: Białystok
Model telefonu: 6020
Sieć: Era

Postautor: Leviathan » 08 lut 2007, 12:47

ja mam plusa od kilku lat i jak dla mnie jest w porzadku. mam dobry zasieg i taryfe, ktora mi odpowiada.
Awatar użytkownika
Leviathan
Moderator
Moderator
 
Posty: 151
Rejestracja: 26 sty 2007, 17:17
Lokalizacja: Złotoryja
Model telefonu: Nokia N70
Sieć: PlusGSM (Simplus)

Postautor: rixen » 08 lut 2007, 13:44

Ja mam sieć Orange i się dobrze spisuje ;)
Awatar użytkownika
rixen
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 14 sty 2007, 13:08
Lokalizacja: z tamtąd
Model telefonu: siemens c75
Sieć: Pomara??cza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Operatorzy GSM

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron