Wszelkie dyskusje i spostrzezenia na temat polskich i swiatowych operatorow GSM, ceny, uslugi, promocje, jakosc polaczen, prognozy etc.
autor: DiiMoon » 03 lut 2009, 2:03
Witam. Mam taki problem ponieważ moja mama ma telefon w sieci Sami Swoi a mój ojciec w Play ostatnio kiedy mama dzwoni do niego na nr tel słychać po pierwsze ciszę nie słychać normalnego połączenia .. oczywiście na telefonie u taty wyświetla się że dzwoni mama lecz gdy on odbiera nie słychać nic co mówi mama i nic co mówi tata jest głucho .. ale lecz gdy tata zadzwoni od siebie do mamy jest normalny sygnał i wszystko słychać ... sprawdzałem wszystkie możliwości myślałem że to wina sieci ale jak moja mama dzwoni do kogoś innego na play to normalnie jest sygnał i normalnie słychać i da się z nim rozmawiać . Z drugiej strony myślałem że to głośnik padł u ojca w telefonie ale jak dzwoni on to normalnie słychać ... więc sam już nie wiem ...
Czekam na jakąś pomoc .
(Jeżeli nie ten dział proszę przenieść)
Pozdrawiam.
-
DiiMoon
- Nowicjusz

-
autor: Kiko » 03 lut 2009, 12:13
DiiMoon, ogólnie sieci które nie podpisaly umowy z P4 czyli play mają dziwne problemy z połączeniami do tej sieci ale z czasem powinni to naprawić
-
Kiko
- Moderator

-
- Model telefonu: K800i
- Sieć: Heyah
- Karta pamięci: 2GB
autor: SPAM » 03 lut 2009, 15:49
P4 Spółka z o.o. - operator sieci Play.
-

SPAM
- Moderator

-
- Model telefonu: Sony Parkinson K810i
-
autor: Piotrek.m-wo » 03 lut 2009, 20:38
Kiko pisze:ogólnie sieci które nie podpisaly umowy z P4 czyli play
o jaką umowę chodzi?
-

Piotrek.m-wo
- Help Team

-
- Model telefonu: SE K800i
autor: Kiko » 03 lut 2009, 23:52
Piotrek.m-wo, umowe w której zawarte jest porozumienie między krajowym urzędem komunikacji a innymi operatorami o świadczeniu usług telekomunikacyjnych
-
Kiko
- Moderator

-
- Model telefonu: K800i
- Karta pamięci: 2GB
autor: vitek » 25 mar 2009, 14:58
Ja miewam takie problemy między Plusem a Orange - wyświetla mi, że dzwoni moja mama a łączy się nagle z obcymi osobami, które są równie zdezorientowane jak ja. Dziwna sprawa

-
vitek
- Nowicjusz

-
Wróć do Operatorzy GSM