Era (abonament)

Wszelkie dyskusje i spostrzezenia na temat polskich i swiatowych operatorow GSM, ceny, uslugi, promocje, jakosc polaczen, prognozy etc.

Era (abonament)

Postautor: michas » 20 lut 2008, 16:03

Siemka.
Mam jedno pytanie czy są jakieś pakiety np. 100 sms
w erze na abonament.
Awatar użytkownika
michas
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2006, 15:36
Lokalizacja: Różanka
Model telefonu: BENQ-SIEMENS S68
Sieć: Era

Postautor: Nothingam » 21 lut 2008, 0:25

W Erze masz minuty wymienne na sms, tak jest lepiej bo nieważne czy dzwonisz czy piszesz to bierze z jednego.
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: michas » 23 lut 2008, 20:32

Ok ale jak to uaktywnić ?
Awatar użytkownika
michas
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2006, 15:36
Lokalizacja: Różanka
Model telefonu: BENQ-SIEMENS S68
Sieć: Era

Postautor: Rafi » 23 lut 2008, 20:46

michas, nie uaktywniasz tego
po prostu w umowie masz zawarte ile masz darmowych minut i bodajże 1 minuta to 4 SMS-y (tak bynajmniej jest w plusie nie wiem jak jest w erze)
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

Postautor: Nothingam » 24 lut 2008, 13:12

Rafi, a j Cię zdziwie.
michas, wchodzisz na strone Ery, logujesz się na swoje konto i po lewej masz zakładki, pakiety możesz sobie dowoli układać na stronie możesz sobie ułożyć np 3x40 min do wszystkich sieci co daje 120 wymienne na 360 smsów, wszystko praktycznie można sobie tam zmienić, pozatym jak nazbierasz punkty w Era Premia to za punkty możesz sobie wziąść pakiety. Tak że widać, w Erze nie jesteś zależny od stałego abonamentu, możesz sobie dowoli zmieniać.
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: Rafi » 24 lut 2008, 14:29

Nothingam, a widzisz tego nie wiedziałem ;)
respekt ;)
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

Postautor: michas » 24 lut 2008, 15:42

tylko ja mam problem nie moge się zalogować :P :zly:
Awatar użytkownika
michas
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 19 cze 2006, 15:36
Lokalizacja: Różanka
Model telefonu: BENQ-SIEMENS S68
Sieć: Era

Postautor: Nothingam » 24 lut 2008, 15:48

michas, nie pamiętam czy tego nie trzeba aktywować, bo np jak ja mam na jedno nazwisko 3 numery to na moim numerze moge się zalogować a na siorki i taty nie. Musiałbyś zadzwonić do BOA
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: przemek2-89 » 24 lut 2008, 21:41

Nothingam, to jeszcze trzeba miec wiecej niz jeden pakiet ofert w abonamencie ;) bo jak ma jedna to raczej nie zmieni na inna niz 40min/160 sms ;)
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl


Wróć do Operatorzy GSM

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron