Pytanie dotyczace przelania kasy z karty na karte

Wszelkie dyskusje i spostrzezenia na temat polskich i swiatowych operatorow GSM, ceny, uslugi, promocje, jakosc polaczen, prognozy etc.

Postautor: lukaszek315 » 31 gru 2007, 16:20

Mi w heyah powiedzieli że nie można, więc w erze wątpię żeby było cos takiego. dB09, najlepiej idź do punktu Ery i się opytaj
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Kiko » 01 sty 2008, 20:21

dB09, też się nie da można tylko z abonamentu
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: dB09 » 26 sty 2008, 20:39

a zeby z karty na abonament(era mix czy jak to sie zwie)
dB09
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 24 cze 2007, 16:38
Lokalizacja: Pl
Model telefonu: Nokia 6101
Sieć: Era

Postautor: przemek2-89 » 26 sty 2008, 20:41

dB09, z moich doswiadczen nie da sie :/
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: lukaszek315 » 27 sty 2008, 15:50

Można doładować konto heyah z abonamentu Era ;] Innych sieci chyba sie nie da
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: przemek2-89 » 27 sty 2008, 16:24

lukaszek315, tak samom można doładować konto w erze ;) ( mamy telefon w abonamencie, wklepujemy kod i doładowujemy komuś konto w erze na karte ;) )
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: Kiko » 27 sty 2008, 17:39

przemek2-89, w heyah też można z abonamentu ery
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: xsite » 22 lut 2008, 15:31

Nie ma takiej opcji zapewne bo przecież lepiej dla nich żebyś stracił te 50 dych i kupił nową kartę z doładowaniem 50 zeta. Wiesz to im ma być dobrze a nie Tobie. Ty masz tylko bulić.
Jak się jest z panną to jest tak samo, to jej ma być dobrze w związku a nie facetowi:)
Bez kitu to działa na tej samej zasadzie.
Awatar użytkownika
xsite
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 30
Rejestracja: 25 cze 2007, 12:29
Lokalizacja: PL
Model telefonu: mo
Sieć: mobilking

Poprzednia

Wróć do Operatorzy GSM

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron