Czy orange pójdzie w play

Wszelkie dyskusje i spostrzezenia na temat polskich i swiatowych operatorow GSM, ceny, uslugi, promocje, jakosc polaczen, prognozy etc.

Czy orange pójdzie w play

Postautor: Cegła » 15 lis 2007, 17:44

No więc mam napstepujące pytanie: Czy karta sim z orange pojedzie mi na telefonie z sim-lockiem na play??Prosze o pomoc :super:
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: Flądra » 15 lis 2007, 17:47

no chyba normalnie ze nie :/
Awatar użytkownika
Flądra
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 69
Rejestracja: 16 sie 2006, 14:15
Lokalizacja: Stąpo
Model telefonu: LG Viewty KU990
Sieć: FlÄ�dra

Postautor: Cegła » 15 lis 2007, 17:51

Flądra, znaczy sie pytam dlatego że gdzies czytałem że play ma anteny w orange..tak samo jak np. karta sim z heya pójdzie w telefonie z sim lockiem na ere(a przynajmniej kiedyś tak było) :niepewny:
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: m-clondi » 15 lis 2007, 17:55

cegla1213, hmm. z czego ja wiem, to play miało anteny w plusie, ale nie wiem jak teraz to jest
Awatar użytkownika
m-clondi
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 35
Rejestracja: 02 sie 2007, 13:52
Lokalizacja: Tokio
Model telefonu: SE k800i
Sieć: 220V
Karta pamięci: 2048 MB

Postautor: Cegła » 15 lis 2007, 17:58

m-clondi, teraz to ja już sam nie wiem :rotfl: To chyba na allegro widziałem jakis telefon i tam pisało "Blokada sim lock-play, orange" :P

[ Dodano: 2007-11-15, 17:14 ]
m-clondi pisze:cegla1213, hmm. z czego ja wiem, to play miało anteny w plusie, ale nie wiem jak teraz to jest


ej czyli plus pójdzie na bolkadzie play??
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: przemek2-89 » 15 lis 2007, 18:18

cegla1213, mi sie zdaje ze Play ma anteny w erze :niepewny:
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: Bercik » 15 lis 2007, 18:20

Play ma anteny w Plusie, Heyah w Erze.
Awatar użytkownika
Bercik
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 218
Rejestracja: 19 kwie 2006, 20:00
Lokalizacja: Podkarpacie
Model telefonu: LG KU990 Viewty
Sieć: PLAY
Karta pamięci: Kingston 2GB

Postautor: m-clondi » 15 lis 2007, 18:20

no to mamy problem. poszukam coś więcej na ten temat
Awatar użytkownika
m-clondi
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 35
Rejestracja: 02 sie 2007, 13:52
Lokalizacja: Tokio
Model telefonu: SE k800i
Sieć: 220V
Karta pamięci: 2048 MB

Postautor: Cegła » 15 lis 2007, 18:21

Bert, czyli karta z plusa pójdzie na sim locku play??
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: Bercik » 15 lis 2007, 18:23

Dzięki umowie o roaming wewnętrzny z Polkomtelem - operatorem sieci Plus, zasięg sieci Play pokrywa się z zasięgiem sieci Plus. Play cały czas prowadzi proces technicznej optymalizacji i testów własnej sieci, aby móc świadczyć usługi na bazie swojej infrastruktury. Działania w tym zakresie zostały podzielone na trzy etapy:

Etap pierwszy: Górnośląski Okręg Przemysłowy, Kraków, Łódź, Poznań, Szczecin, Trójmiasto, Warszawa, Wrocław.

Etap drugi: Białystok, Bydgoszcz, Częstochowa, Kalisz, Kielce, Lublin, Opole, Radom, Rzeszów, Toruń.

Etap trzeci: Bielsko-Biała, Gorzów Wielkopolski, Nowy Sącz, Olsztyn, Rybnik, Tarnów, Zielona Góra.

źródło: Play, Wikipedia



Nie wiem ale możliwe.
Awatar użytkownika
Bercik
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 218
Rejestracja: 19 kwie 2006, 20:00
Lokalizacja: Podkarpacie
Model telefonu: LG KU990 Viewty
Sieć: PLAY
Karta pamięci: Kingston 2GB

Następna

Wróć do Operatorzy GSM

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron