Mocze nogi w ciepłej wodzie piwko cieknie mi po brodzie dookoła las choinek to jest swietny wypoczynek

Chociaż jestem w innym gronie, myśl o Tobie ciągle płonie... Pozdrowienia śle z daleka na spotkanie z Tobą czekam!!
Tylko Ciebie Kocham szczerze, Tobie oddam serce me, nie odrzucaj go od siebie... Bardzo chce zeby bylo Twe...
Piwko jest bogiem, fajka nałogiem, życie zabawa, a seks podstawa! Piwko wypijemy kase przepijemy, kac mnie jebie, a co u ciebie??:**
Bajeczne pozdrowienia z bajecznej krainy dla bajecznego chłopaka od bajecznej dziewczyny :*
pozdrowienia wszyły z mody więc ja rzucam je do wody. Zmieniając ich kierunek przesyłam ci pocałunek:*
Wiatr tutejszy mocno dmucha, szepcze sercu coś do ucha, a me serce nie z kamienia więc przesyłam pozdrowienia.
chociaż jestem w innym gronie myśl o tobie ciągle płonie.pozdrowienia śle z oddali byśmy wkrótce się spotkali!
Że pozdrowienia - to tak , że z daleka - to fakt , że dla Ciebie - to też , a od kogo - to wiesz.
Z gorskim wiatrem z glosnym ,echem moc pozdrowien wraz z usmiechem przesyla ...
Czasem marzę sobie w nocy, aby spojrzeć w Twoje oczy. Noc już późna na marzenia, wiec przesyłam pozdrowienia.
Moc czegoś i jeszcze coś przesyła komuś ktoś, zawsze ten sam ktoś, kto tęskni ... i jeszcze coś!
Myślę sobie każdej nocy, aby spojrzeć Tobie w oczy. Lecz na próżno me marzenia, więc przesyłam pozdrowienia.