[K750i] Sprawdzanie CID'a bez komputera

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

Postautor: Kiko » 19 sie 2007, 14:49

CID nie ma znaczenie przy ściąganiu simlocka bo jest to zabezpieczenie softu im więcej tym trudniej ściągnąc blokadę na inne karty sim
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Tomek92_dg » 08 wrz 2007, 17:35

dzieki bardzo na K610i tez to dziala :D
Tomek92_dg
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 6
Rejestracja: 08 wrz 2007, 12:10
Lokalizacja: DG
Model telefonu: Sony Ericsson K610i
Sieć: Orange

Postautor: Kiko » 08 wrz 2007, 20:13

Tomek92_dg, na każdym to działa :evil:
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Nothingam » 09 wrz 2007, 11:38

To jest kluczservisowy Sony Ericssona i na każdym działa, przestańcie sie chwalić.
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: blindphone » 01 lis 2007, 11:07

Siemka ja mam SE W200i i mam taki CID: CXC 125 0699 R2A jak mozna z niego sciagnac simlocka prosze o szybka odpowiedz.... :hyhy: :hyhy: :hyhy: :zalamany:
Awatar użytkownika
blindphone
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 08 wrz 2007, 14:58
Lokalizacja: Trzeboś
Model telefonu: SE k310i@W200i
Sieć: heyah

Postautor: Kiko » 01 lis 2007, 21:16

Nothingam, nie klucz serwisowy tylko poziom zabezpieczeń im większy tym trudniej ściągnąć simlocka
blindphone, tak można patchem
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Nothingam » 01 lis 2007, 22:18

Kiko102, od kiedy to >*<<*<* jest poziom zabezpieczeń?? Ja myśle że jest to klucz servisowy.
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: mar196 » 01 cze 2009, 9:11

ITP CXC 125 0699 R2A wiecie jaki to jest CID?dzieki za pomoc:)
mar196
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 01 cze 2009, 9:01
Lokalizacja: Lublin

Postautor: Kiko » 02 cze 2009, 23:46

mar196, kolego cid 52 ale teraz to się robi programami :P
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Poprzednia

Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron