Brak zasięgu sieci? :(

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

Brak zasięgu sieci? :(

Postautor: Tynka123 » 27 kwie 2010, 23:13

Poiadam telefon se c902 i dzisiaj przez przypadek usunełam coś w telefonie...
Teraz jak włączam go to wszystkie zdjęcia, muzyka itp jest, ale telefon w ogoóle nie łapie zasięgu (ciagle pokazuje sie "Brak zasięgu sieci") ani jak mam włożoną moją kartkę, ani jak kogoś innego, jaka może być tego przyczyna? co mam zrobić? coś zainstalować?
Tynka123
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 27 kwie 2010, 23:10
Lokalizacja: Gdańsk

Postautor: raven » 28 kwie 2010, 10:18

Gdzie ty człowieku temat zakładasz... :kwasny:

//Lev: przeniesione ;)
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2010, 11:00 przez raven, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
raven
Moderator
Moderator
 
Posty: 290
Rejestracja: 08 cze 2006, 13:23
Lokalizacja: Brzeg
Model telefonu: Xperia 10 mini
Sieć: heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Leviathan » 28 kwie 2010, 12:32

Najlepiej będzie wgrać soft na nowo.
Awatar użytkownika
Leviathan
Moderator
Moderator
 
Posty: 151
Rejestracja: 26 sty 2007, 17:17
Lokalizacja: Złotoryja
Model telefonu: Nokia N70
Sieć: PlusGSM (Simplus)

Postautor: lukaszek315 » 03 maja 2010, 21:47

Sam update powinien pomóc.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Łukasz27113 » 09 lip 2010, 6:22

A ja mam telefon Sony ericsson k550i :zly: i nic nie usuwałm poprostu kiedzs z kims pisaem esy i nagle zaczał spadac zasig. Postem oddałem go do serwisu ale powiedzieli ze to wyniesie wiecej niz rownowartos tele znaczy naprawa... Pomoe ktos :)
Łukasz27113
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 09 lip 2010, 6:11
Lokalizacja: Żelechlinek


Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości