T610 nie wlacza sie

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

T610 nie wlacza sie

Postautor: maxim1988 » 04 kwie 2010, 16:40

SE T610 nie chce sie wlaczyc wogole, czy jesli wgrac soft powinno działac?
Awatar użytkownika
maxim1988
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 29
Rejestracja: 26 lip 2006, 13:07
Lokalizacja: Kraków
Model telefonu: SE W900/LG KG800/Nokia6300
Sieć: PLUS GSM

Postautor: Leviathan » 04 kwie 2010, 19:01

To zależy, bo jeśli to coś ze sprzętem, to zmiana softu raczej nic nie pomoże...
Awatar użytkownika
Leviathan
Moderator
Moderator
 
Posty: 151
Rejestracja: 26 sty 2007, 17:17
Lokalizacja: Złotoryja
Model telefonu: Nokia N70
Sieć: PlusGSM (Simplus)

Postautor: Kiko » 05 kwie 2010, 22:49

płyta główna na allegro(czy. tel z uszk. wyświetlaczem) kosztuje do 20zł więc się nie opłaca kombinować. A jak chcesz to musisz mieć kabel i przerobić go resztę znajdziesz na necie ;)
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB


Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość

cron