GG K550i

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

GG K550i

Postautor: szczepan » 01 sty 2008, 23:51

Mam taka sprawe chcial bym sobie zainstalowac na fonie gg albo jadu gadu ale jak bym nie ustawial opcji internetu nie chce dzialac moze ktos ma gg na tym modelu se i mogl by mi powiedziec jak ustawic neta zeby chodzil na gprs
Awatar użytkownika
szczepan
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 24 cze 2006, 20:01
Lokalizacja: Sosnowiec
Model telefonu: siemens s60
Sieć: Orange

Postautor: Kiko » 02 sty 2008, 0:52

szczepan, to w ustawieniach JAVA musisz przełączć na profil połączenia GPRS drugie w opcjach sieci musisz włączyć GSM i GPRS i powinno zaskoczyć
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: nieudacznik » 07 sty 2008, 19:24

z tego oc wiem to w erze odrazu jest gg zainstalowane np ja mialem w swoim k550i gg odrazu... chyba ze twoj tel nie jest z ery.
Wyślij SMS o treści GG na bezpłatny numer 8089
tak pisze na stronie ery a o ile wiem to telefo nalezy skonfigurowac jak znajde to podam ci linka ze strony ale jak chcesz to w salonie ery powinni ci to zrobic bez problemow :)
Awatar użytkownika
nieudacznik
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 6
Rejestracja: 12 cze 2007, 16:17
Lokalizacja: Krasnik
Model telefonu: se k550i
Sieć: era

Postautor: przemek2-89 » 07 sty 2008, 21:56

nieudacznik, tak jest ale też nie na wszystkich telfonach Ery na niektorych w ofercie pisze że DO POBRANIA
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: nieudacznik » 08 sty 2008, 20:16

ale z tego co wiem to w k550i jest zainstalowane.
btw

chyba najlepiej bedziesz mial to zrobione w salonie ery. sami mili i pomocni ludzie tam pracuja :)
Awatar użytkownika
nieudacznik
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 6
Rejestracja: 12 cze 2007, 16:17
Lokalizacja: Krasnik
Model telefonu: se k550i
Sieć: era

Postautor: bargie747 » 31 sty 2009, 16:57

ja mam gg w k 550i ale nie wiem co tam mam porobione po prostu pojechałem do ery o gosciół mi uaktywnił:P a z jakiej masz sieci??
bargie747
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 27 sty 2009, 22:37
Lokalizacja: Potok/Krosno


Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron