Głupi napis Orange

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

Głupi napis Orange

Postautor: rajczol » 05 wrz 2007, 19:35

Siemka powiedzcie mi co mam zrobic zeby usunoc zyczliwy napis sieci ORANGE PL MIŁEGO DNIA na telefony SE K750i i SE K800
rajczol
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 05 wrz 2007, 19:21
Lokalizacja: Siemce
Model telefonu: SE K750i & W800i
Sieć: Orange

Postautor: Cegła » 05 wrz 2007, 19:46

musisz sobie ściągną lub zrobic przezroczyste logo....robisz to nastepujaco...otwierasz paint ustawiasz rozdzielczosc na 1x1 pixela i zapisujesz jako gif lub jpg:)potem wgrywasz na telefon i ustawiasz jako logo :hyhy:
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: lukaszek315 » 05 wrz 2007, 19:48

Puste logo => s001.wyslijto.pl/?file_id=62621181604411013162
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Re: Głupi napis Orange

Postautor: m-clondi » 05 wrz 2007, 19:53

rajczol pisze: na telefony SE K750i i SE K800


tam nie da się zmienić loga. bynajmniej w k800
Awatar użytkownika
m-clondi
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 35
Rejestracja: 02 sie 2007, 13:52
Lokalizacja: Tokio
Model telefonu: SE k800i
Sieć: 220V
Karta pamięci: 2048 MB

Postautor: Popi » 05 wrz 2007, 19:55

W SE nie ma pustego loga... jedyny sposób to http://forumx75.info/viewtopic.php?t=7990 ale nie jest 100% pewny... Jak Ci sie uda to napisz :D
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: rajczol » 06 wrz 2007, 13:06

ok sprobuje

[ Dodano: 2007-09-06, 13:12 ]
abo i nie bo juz raz bawile sie w prograie far i probowalem sfleszowac fona i mi sie zepsuł < niewlaczal sie > i poszed do serwisu i koszt naprawy to 30 zł wiec niechce iec drugi raz tego samego
rajczol
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 05 wrz 2007, 19:21
Lokalizacja: Siemce
Model telefonu: SE K750i & W800i
Sieć: Orange

Postautor: Kiko » 06 wrz 2007, 14:49

rajczol, lol co ty z nim robiłeś ja się FAR-em bawie i jeszcze nigdy nie padł a jeśli padł to wystarczy wgrać soft :P
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB


Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości

cron