d750i flash mode

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

d750i flash mode

Postautor: o_0 » 08 sie 2007, 11:48

ello jak włączyć w se d750i flash mode :?: na wyłączonym telefonie przyciskam ''c'' i nie działą :/
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: raven » 08 sie 2007, 11:51

U mnie wszystko jest w porzo, a co Ci wyskakuje w programie?
Awatar użytkownika
raven
Moderator
Moderator
 
Posty: 290
Rejestracja: 08 cze 2006, 13:23
Lokalizacja: Brzeg
Model telefonu: Xperia 10 mini
Sieć: heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: o_0 » 08 sie 2007, 11:52

bo chce softa zmienić i jak już robie flasha to mi wyskakuje flash failed :/ a to trzeba robić jak już jest podłączony kabel do telefonu czy jak się podłącza :?:
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: raven » 08 sie 2007, 11:53

Jak sie podłacza :)
Awatar użytkownika
raven
Moderator
Moderator
 
Posty: 290
Rejestracja: 08 cze 2006, 13:23
Lokalizacja: Brzeg
Model telefonu: Xperia 10 mini
Sieć: heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: o_0 » 08 sie 2007, 11:55

no to tak robie i nie działa :/ włącza się tylko telefon :/
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: raven » 08 sie 2007, 11:59

tomek_ziomek, ja tez tak kiedys mialem, musisz wgrac plik sft przez program C++
Na tamtym forum masz napisane co i jak :)
Wpisz w wyszukiwarce "soundexodus" i bedziesz mial wszystkie moje tematy z problemami jakie ja mialem, a mialem identyczne :D
Awatar użytkownika
raven
Moderator
Moderator
 
Posty: 290
Rejestracja: 08 cze 2006, 13:23
Lokalizacja: Brzeg
Model telefonu: Xperia 10 mini
Sieć: heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: o_0 » 08 sie 2007, 12:03

to weź mi to wytłumacz bo nie bardzo wiem o co chodzi :P powiedz jak tego flash moda włączyć :hyhy:
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: raven » 08 sie 2007, 12:05

Ojj stary ja juz nie pamietam sam... na forum masz wszystko, wystarczy poszukac... wiem ze sie niechce ale to jedeyne wyjscie bo ja ostatniego patcha wgrywalem miecha temu :]
Awatar użytkownika
raven
Moderator
Moderator
 
Posty: 290
Rejestracja: 08 cze 2006, 13:23
Lokalizacja: Brzeg
Model telefonu: Xperia 10 mini
Sieć: heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: o_0 » 08 sie 2007, 12:07

no szukałem ale nic nie znalazłem :/ ok to jeszcze troche poszukam
Awatar użytkownika
o_0
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 445
Rejestracja: 05 sie 2006, 20:30
Lokalizacja: GarwoLin
Model telefonu: lg cookie
Sieć: orange

Postautor: Kiko » 08 sie 2007, 12:54

tomek_ziomek, a wyciągłeś kartę sim ?? zamiast "c" spróbuj wcisnąc "powera" kilka razy
Ostatnio zmieniony 08 sie 2007, 12:55 przez Kiko, łącznie zmieniany 1 raz
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Następna

Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron