Problem z przesyłaniem filmów

Wszystko na temat telefonów Sony Ericsson.

Problem z przesyłaniem filmów

Postautor: DoubleFair » 24 lip 2007, 19:41

Hej. Mam telefon SE w200i (chyba już wicie) :D (karta pamięci 120MB) i jak przesyłałem film, Shrek 3, który zajmował około 40MB to było wszystko OK. Ale jak chcę przesłać jakiś film co ma powyżej 70 MB, to wyskakuje takie coś:


Obrazek


PS. Jak wysyłałem tego Shrek 3 (40MB) to też wyskoczyło, ale tylko za pierwszym razem. A tu kopiuje po 3, po 4 razy i zawsze to wyskakuje. Co tu jest nie tak?
Awatar użytkownika
DoubleFair
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 33
Rejestracja: 29 maja 2006, 10:47
Lokalizacja: Pińczów PDG ;]
Model telefonu: SE w200i
Sieć: Era

Postautor: _m_ » 24 lip 2007, 19:47

Sprobuj sformatować kartę i wgraj jeszcze raz :niepewny:
Awatar użytkownika
_m_
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 200
Rejestracja: 11 lip 2006, 12:51
Lokalizacja: Bratkowice
Model telefonu: Nokia 2700
Sieć: Orange
Karta pamięci: 4GB

Postautor: Popi » 24 lip 2007, 20:45

010991, próbowałeś tylko z tym jednym powyżej 70mb?
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: DoubleFair » 24 lip 2007, 20:46

Popi, były dwa. CHyba od pliku to to niezależy.
Awatar użytkownika
DoubleFair
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 33
Rejestracja: 29 maja 2006, 10:47
Lokalizacja: Pińczów PDG ;]
Model telefonu: SE w200i
Sieć: Era

Postautor: Popi » 24 lip 2007, 20:48

Czyli od razmiaru też... Formatowałeś karte tak jak polecił _m_?
Awatar użytkownika
Popi
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 493
Rejestracja: 07 sie 2006, 9:14
Lokalizacja: macie zielone?
Model telefonu: Nokia 3100
Sieć: Play

Postautor: Kristoo » 24 lip 2007, 21:28

010991, może spróbuje przez jakiś program np. MyPhoneExplorer :)
Awatar użytkownika
Kristoo
Stały Bywalec
Stały Bywalec
 
Posty: 189
Rejestracja: 25 paź 2006, 18:44
Lokalizacja: woj. lubelskie
Model telefonu: Sony Ericsson K810i + M2 2GB
Sieć: Orange + Era TakTak

Postautor: DoubleFair » 25 lip 2007, 10:53

Popi, sformatowałem... i wyskakuje to samo, tyle że jak jest 5sec do końca...:/
Awatar użytkownika
DoubleFair
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 33
Rejestracja: 29 maja 2006, 10:47
Lokalizacja: Pińczów PDG ;]
Model telefonu: SE w200i
Sieć: Era

Postautor: Nothingam » 26 lip 2007, 0:38

010991, skróć nazwe pliku może to coś pomoże.
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: cieluch1 » 10 wrz 2007, 15:58

JA mam ten sam problem i próbowalem chyba wszystkiego!!!!!! :cisza: :cenzura:
no i juz nie wiem. a moze ktos powie gdzie wzucac te pliki???
cieluch1
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 10 wrz 2007, 15:38
Lokalizacja: Legionowo
Model telefonu: Sony Ericsson W200i
Sieć: Orange

Postautor: Kiko » 10 wrz 2007, 17:28

cieluch1, a formatowałeś kartę z pod windowsa :?:
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB


Wróć do Forum Sony Ericsson

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron