Samsung u600

Wszystko na temat telefonów Samsung.

Samsung u600

Postautor: NoelRedding » 20 paź 2011, 20:20

Witam, mam problem z Samsungiem u600. Dość spory czas temu dowiedziałem się że padła w nim taśma lcd. Niedawno postanowiłem telefon naprawić i wymienić taśmę. Niestety po włączeniu telefonu na ekranie nic sie nie wyświetla. Klawisze są podświetlone, z tego co widać to wyświetlacz też, ale niestety nie ma żadnego obrazu. Co może być tego przyczyną? Złe zamontowanie taśmy? Może coś jest z wyświetlaczem?
Z góry dziękuję
NoelRedding
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 20 paź 2011, 20:17
Lokalizacja: Olkusz

Postautor: Przemek_CJ » 20 paź 2011, 21:05

gsm-centrum.ugu.pl Zapraszam tutaj pomożemy opisz problem a na pewno zaraz ktoś odpisze ;-)
Awatar użytkownika
Przemek_CJ
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 05 gru 2010, 21:09
Lokalizacja: Chorzew

Postautor: NoelRedding » 20 paź 2011, 21:12

www.gsm-centrum.ugu.pl Zapraszam tutaj pomożemy opisz problem a na pewno zaraz ktoś odpisze ;-)

Troszke mi ta strona nie działa, same krzaczki ...
NoelRedding
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 20 paź 2011, 20:17
Lokalizacja: Olkusz

Postautor: Przemek_CJ » 20 paź 2011, 21:15

Proszę otworzyć na Mozilli lub Internet Explorer.
Awatar użytkownika
Przemek_CJ
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 05 gru 2010, 21:09
Lokalizacja: Chorzew

Postautor: NoelRedding » 20 paź 2011, 21:18

Proszę otworzyć na Mozilli lub Internet Explorer.


Mozilli nie posiadam a IE nie ufam ;p
NoelRedding
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 20 paź 2011, 20:17
Lokalizacja: Olkusz

Postautor: Przemek_CJ » 20 paź 2011, 21:20

strona nie ma wirusów tylko troszkę słabszy serwer mamy :)
Awatar użytkownika
Przemek_CJ
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 05 gru 2010, 21:09
Lokalizacja: Chorzew


Wróć do Forum Samsung

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości

cron