Nokia 5200

Wszystko na temat telefonów Nokia.

Nokia 5200

Postautor: slimer15 » 31 sie 2008, 22:37

Witam... Mam maly problemik z nokia 5200 bo gdy chce zainstalowac aplikacje lub gre wieksza niz 1mb wyskakuje mi blad ze sie nie da :/ Czy da sie to jakos zmienic? Jesli tak to w jaki sposob?
slimer15
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 25 wrz 2006, 17:32
Lokalizacja: sieradz
Model telefonu: siemens
Sieć: plus

Postautor: Kiko » 01 wrz 2008, 0:32

slimer15, w każdej noki z tych starszych tak jest
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: lukaszek315 » 01 wrz 2008, 16:00

Kiko102, może można to jakoś ominąć czy coś. Bo to jest wkurzające :/
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Kiko » 01 wrz 2008, 18:58

lukaszek315, podobno się da jakimś programem nawet próbowałem kiedyś na 6030 ale nazwy nie pamiętam
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: lukaszek315 » 01 wrz 2008, 21:49

No szkoda że nie pamiętasz. Ale jak by co to pamiętaj o nas ^^
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: slimer15 » 04 wrz 2008, 21:57

Wlasnie :) Bo teraz duzo fajnych i pomocnych aplikacji jest w wielkosci powyzej 1mb czasami :/
slimer15
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 25 wrz 2006, 17:32
Lokalizacja: sieradz
Model telefonu: siemens
Sieć: plus

Postautor: elwis1990 » 12 wrz 2008, 21:27

Jak już uda Ci się nawet wgrać, to telefon Ci nie otworzy (blokady). Niestety pozostaje Ci pogodzić się z owym faktem, chociaż niektórym się udawało i nie trzeba na to programu.

Otóż: Bierzesz sobie swoją micro sd do adaptera, potem wkładasz do czytnika kart pamięci, wgrywasz co chcesz i po problemie.
elwis1990
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 24 paź 2006, 14:53
Lokalizacja: Stalowa Wola
Model telefonu: Nokia 6131
Sieć: Plus

Postautor: lukaszek315 » 13 wrz 2008, 15:49

elwis1990, ameryki to Ty nie odkryłeś. Jak bys nie wiedział to z wgraniem na tel javy ponad 1 mb nie ma problemu. Problem wystepuje przy uruchomieniu jej.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: elwis1990 » 13 wrz 2008, 20:37

lukaszek315, instalacja Drogi Moderatorze może odbywać się też przez komputer, kolega nie sprecyzował owego faktu czy robi to przez komputer czy przez telefon.
elwis1990
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 24 paź 2006, 14:53
Lokalizacja: Stalowa Wola
Model telefonu: Nokia 6131
Sieć: Plus

Postautor: lukaszek315 » 13 wrz 2008, 20:49

elwis1990, drogi userze w porównaniu do Ciebie mam nokię tego typu i wiem o co w tym chodzi, a z tego co widzę Ty nie więc nie udawaj mądrzejszego niż jesteś :)

Z powodu tego że jest niepotrzebny spam zamykam. Jeśli ktoś będzie coś wiedział na temat ominięcia tej blokady proszę o info na PW to temat zostanie otwarty.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD


Wróć do Forum Nokia

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron