POMOCY !!! GG na motorole v360 jak wgrać???

Wszystko na temat telefonów Motorola.

POMOCY !!! GG na motorole v360 jak wgrać???

Postautor: lutek15 » 06 lip 2007, 20:21

jezeli ktos wie jak wgrać GG to proszę o napisanie :)
Awatar użytkownika
lutek15
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 04 lip 2007, 8:00
Lokalizacja: zadupie XD
Model telefonu: motorola
Sieć: heyah

Postautor: Cegła » 06 lip 2007, 22:26

z tego co wiem to gg wgrywasz jak normalna aplikacje albo kupujesz gg na stronie gadu gadu i ci przysyłaja link do aplikacji
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: Michał » 06 lip 2007, 22:45

wgrywa sie jak zwykłą aplikację java :) później kiedy wejdziesz w nią pierwszy raz zapyta czy wykupić subskrypcję( pierwsza subskrypcja będzie darmowa)
Awatar użytkownika
Michał
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 8
Rejestracja: 28 lip 2006, 17:28
Lokalizacja: Kutno
Model telefonu: SE w810i + 512mb
Sieć: Era

Postautor: lutek15 » 07 lip 2007, 6:50

no ale jak wybiorę tą subkrypcję to wyskakuje mi że jest błąd połączenia z serwerem czy coś takiego
:(
Awatar użytkownika
lutek15
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 04 lip 2007, 8:00
Lokalizacja: zadupie XD
Model telefonu: motorola
Sieć: heyah

Postautor: Cegła » 07 lip 2007, 10:27

lutek15, to moze amsz źle skonfigurowany Wap :P
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: lutek15 » 07 lip 2007, 19:20

hehe a jak mam to co mam zrobić ? :kwasny:
Awatar użytkownika
lutek15
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 04 lip 2007, 8:00
Lokalizacja: zadupie XD
Model telefonu: motorola
Sieć: heyah

Postautor: przemek2-89 » 07 lip 2007, 19:38

lutek15, wejdz na strone ery i tam powinien byc konfigurator
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: Cegła » 07 lip 2007, 19:56

lutek15, a jesli to nie pomoze to jak masz w telefonie opcje "przywrócenie ustawień fabrycznych" to włącz to i potem jeszcze raz spróbuj skonfigurowac Wap :P
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: Kiko » 07 lip 2007, 21:11

lutek15, konfigurator z ery
era.pl/pl/indywidualni/telefony/konfiguracja/zdalny_konfigurator/zdalny_konfigurator
Heyah
heyah.pl/eed4d5bbb0be51ce9c53579710e98df5
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: lukaszek315 » 08 lip 2007, 19:25

Opróc konfigurji, które podał kiko102, trzeba dodatkowo ustawić te usługi na swoim koncie. W heyah wystarczy wejść w samoobsługę, a w erze nie wiem gdzie się to ustawia ;)
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Następna

Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron