[ problem] Lampa Błyskowa Motorola ve66

Wszystko na temat telefonów Motorola.

[ problem] Lampa Błyskowa Motorola ve66

Postautor: Obi1991 » 11 mar 2010, 22:54

Witam!!! Mam następujący problem a mianowicie dzisiaj kupiłem motorole ve66 i niestety lampa błyskowa się nie załącza, próbowałem już ustawień wszystkich jakie są dostępne w opcji aparatu ale nic nie dało... może wy wiecie co można zrobić aby zaczęło to działać....
Ostatnio zmieniony 25 cze 2010, 18:06 przez Obi1991, łącznie zmieniany 1 raz
Obi1991
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 mar 2010, 22:49
Lokalizacja: Daleka

Postautor: Mr. Eko » 12 mar 2010, 0:28

Czy ta dioda to przypadkiem nie ma działać tylko i wylacznie jako flash w telefonie? A nie jako latarka. Tak mi się wydaje. Chyba tylko SE używał diod jako latarki
Awatar użytkownika
Mr. Eko
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 114
Rejestracja: 07 paź 2007, 19:53
Lokalizacja: Mochle
Model telefonu: Galaxy I5800, 5130XM, Avila
Sieć: Era
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Obi1991 » 12 mar 2010, 17:37

A czy ktoś mówił że ma działać jako latarka??? Po prostu ona w ogóle się nie załącza nawet przy robieniu zdjęć w bardzo słabym świetle....
Obi1991
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 mar 2010, 22:49
Lokalizacja: Daleka

Postautor: Leviathan » 12 mar 2010, 19:33

Może to jakaś wada fabryczna? Jak kupiłeś nowy to oddaj na gwarancję, a jak używany to ktoś Ci kit wcisnął.
Awatar użytkownika
Leviathan
Moderator
Moderator
 
Posty: 151
Rejestracja: 26 sty 2007, 17:17
Lokalizacja: Złotoryja
Model telefonu: Nokia N70
Sieć: PlusGSM (Simplus)

Postautor: Obi1991 » 12 mar 2010, 21:34

Całe szczęście telefon był wzięty nowy w Mix Plusie i z pewnością jest to wada fabryczna gdyż dzwoniłem do dystrybutora motoroli i tak samo stwierdził... A może wiecie jak to jest w MIXIE telefon wymienią na nowy (od ręki) czy dadzą do naprawy?
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 23:20 przez Obi1991, łącznie zmieniany 1 raz
Obi1991
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 mar 2010, 22:49
Lokalizacja: Daleka

Postautor: Leviathan » 12 mar 2010, 23:17

Nowego od razu nie dadzą na pewno, chyba że to będzie na tyle poważna usterka, że wymienią. Ale najpierw czeka Cię serwis.
Awatar użytkownika
Leviathan
Moderator
Moderator
 
Posty: 151
Rejestracja: 26 sty 2007, 17:17
Lokalizacja: Złotoryja
Model telefonu: Nokia N70
Sieć: PlusGSM (Simplus)

Postautor: Obi1991 » 14 mar 2010, 1:09

to mnie pocieszyłeś... mimo wszystko dzięki za pomoc ... Pozdrowionka
Obi1991
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 mar 2010, 22:49
Lokalizacja: Daleka


Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron