V235 - zdjęcie SimLocka <<POMOCY>>

Wszystko na temat telefonów Motorola.

V235 - zdjęcie SimLocka <<POMOCY>>

Postautor: loki_loki » 14 gru 2008, 21:31

Kupiłem używaną Motkę v235 w dobrym stanie jako prezent dla mojego ojca na gwiazdkę (poprzednią komę mu skradziono). Niestety jest ona w Erze a ojciec ma kartę w Plusie, wiem że można zdjąć Sima za pomocą jakiegoś kodu ale przeglądałem to forum a także materiały w necie i za grzyba nie mogę nic znaleźć!!! Proszę o pomoc!
---zdesperowany--

P.S. Jeżeli ktoś znałby jakieś rozwiązanie proszę o pisanie na gg (jestem niewidoczny także proszę się nie sugerować czerwonym słoneczkiem : )
loki_loki
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 14 gru 2008, 21:16
Lokalizacja: Jarocin/Zielona Góra
Model telefonu: K800i
Sieć: Plus

Postautor: lukaszek315 » 14 gru 2008, 21:47

Kod tu raczej nic nie da. Prawdopodobnie bedzie trzeba grzebać w sofcie.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Kiko » 14 gru 2008, 22:49

lukaszek315, w sofcie nie ale TP trzeba zrobi czyli welcome komis
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Przemek_CJ » 05 gru 2010, 21:29

Kiko, TP na układzie scalonym tego telefonu nie zadziała gdyby nawet próbował miernikiem posprawdzać natężanie to i tak nic nie da więc proszę nie wprowadzać użytkownika w błąd. Po drugie najszybciej było by jak byś poszedł nim do jakieś serwisu GSM to by Ci box'em ściągnęli a ja miałem już kilka Tych v235 i po prostu wgrałem software'a z flex'em na sim'a a.
Awatar użytkownika
Przemek_CJ
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 7
Rejestracja: 05 gru 2010, 21:09
Lokalizacja: Chorzew


Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron