Problem z ładowaniem [w510]

Wszystko na temat telefonów Motorola.

Problem z ładowaniem [w510]

Postautor: Romeox » 13 lis 2008, 19:48

mam problem z ładowaniem mojej motki przez USB? nie wiem czy ona sie ładuje.
a musze miec sprawną baterie do dzisiejszego wieczoru, bo wyjezdzam na pare dni i nie bede miał jej jak naładować
Romeox
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 13 lis 2008, 19:34
Lokalizacja: 3city
Model telefonu: motorola w510
Sieć: plus gsm
Karta pamięci: 1 GB

Postautor: Kiko » 13 lis 2008, 20:20

Romeox, większe jest zużycie niż ładowanie ciężko ci będzie ją naładować USB
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Romeox » 13 lis 2008, 20:22

a jak myslisz jak bym ja pod taką smieszną ładowarke USB podłączył to by cos dało, wole zapytac bo nie chciał bym jej spalic
Romeox
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 13 lis 2008, 19:34
Lokalizacja: 3city
Model telefonu: motorola w510
Sieć: plus gsm
Karta pamięci: 1 GB

Postautor: Kiko » 13 lis 2008, 21:16

Romeox, ja taką v3 ładowałem i troche działała ale nie tyle co na oryginalnej
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: lukaszek315 » 13 lis 2008, 21:33

Jak się ma ładowarkę od nokii to można baterię naładować na "dziko".
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Kiko » 13 lis 2008, 23:52

lukaszek315, i spierdzielić baterie miałem kilkanaście takich przypadków szczególnie w motoroli
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Romeox » 14 lis 2008, 14:45

USB zaczeło swietnie ładować, po prostu odinstalowalem kabel usb i podłączyłem go ponownie tylko, ze anulowałem instalacje i teraz działa świetnie:>

dzieki za odpowiedzi
Romeox
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 13 lis 2008, 19:34
Lokalizacja: 3city
Model telefonu: motorola w510
Sieć: plus gsm
Karta pamięci: 1 GB

Postautor: lukaszek315 » 14 lis 2008, 17:40

Kiko102, widać masz pecha, bo ja jeszcze nie rozwaliłem ani jednej.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Kiko » 14 lis 2008, 19:50

lukaszek315, nie ja tylko klienci, głownie z e398 która się nie ładuje .
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: lukaszek315 » 14 lis 2008, 19:56

Pewnie na chama ładowali do oporu... to co się dziwić -.-

Dobra, temat zamykam bo OT robimy :P
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD


Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron