Automatyczne wyłączanie i uruchamianie się

Wszystko na temat telefonów Motorola.

Automatyczne wyłączanie i uruchamianie się

Postautor: Milus » 01 kwie 2008, 9:49

Witam wszystkich!
osiadam już od około 3 lat Motorolę v975 i przez jakiś czas sprawia mi dużo problemów otóż:
1) zdarza się (rzadko) że gubi zasięg i za chwilkę znów ma 100%,
2) zdarza się że automatycznie wyłącza się i włącza - potrafi tak robić parę razy, dopiero po wyjęciu baterii i ponownym włączeniu uspokaja się i działa jak powinna.
Kupiłem nową oryginalną baterię i zachowuje się jak powyżej, co jest?
Nie mam już na nią siły :mur:
Czy jest coś uszkodzone? Czy jest sens ją naprawiać? :/
Za wszelkie informację z góry dziękuję :/
Milus
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 01 kwie 2008, 9:42
Lokalizacja: Ciechanów
Model telefonu: Motorola v975
Sieć: Plus

Postautor: lukaszek315 » 01 kwie 2008, 18:56

Milus, wgraj nowego softa, to powinno śmigać jak należy.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Milus » 02 kwie 2008, 11:39

lukaszek315 pisze:Milus, wgraj nowego softa, to powinno śmigać jak należy.


Dzięki, a czy masz może jakiś namiar na soft (jakiś link)?
Dodam że ta motka była w angielskiej (vodafon) sieci jednak była spolszczona i ponoć za dużo nie można w niej modyfikować, czy soft wejdzie?
Milus
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 01 kwie 2008, 9:42
Lokalizacja: Ciechanów
Model telefonu: Motorola v975
Sieć: Plus

Postautor: lukaszek315 » 02 kwie 2008, 21:19

Milus, szukaj na forach poświęconych motoroli, soft wejść musi, innego wyjścia nie ma.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Milus » 04 kwie 2008, 9:42

lukaszek315 pisze:Milus, szukaj na forach poświęconych motoroli, soft wejść musi, innego wyjścia nie ma.


Ok. Wielkie dzięki.
Pozdr.
Milus
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 01 kwie 2008, 9:42
Lokalizacja: Ciechanów
Model telefonu: Motorola v975
Sieć: Plus

Postautor: Kiko » 04 kwie 2008, 15:29

Milus, tylko soft musi być pod vodafon bo uwalisz telefon miałem podobny problem z motorolą V3iv z vodafon
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB


Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron