PROBLEM Z GPRS MOTOROLA V975

Wszystko na temat telefonów Motorola.

PROBLEM Z GPRS MOTOROLA V975

Postautor: Grish » 11 sty 2008, 20:23

Witam. Mam Motke V975. No i chciałem sobie ściągnąć na nią Gadu-Gadu.

Jak chciałem wejsc w link z ktorego mozna sciagnac Gadu-Gadu pierw pisalo "Network not Avaible."

Skonfigurowałem Web Sessions.

I teraz wciąż wyskakuje "GPRS Network is not Avaible."
Myślałem, że usługa jest nie włączona.
No to zalogowalem sie na Erze i pisze ze usluga GPRS jest aktywna.

Nie wiem co robić... Pomoże ktoś?
Grish
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 sty 2008, 20:19
Lokalizacja: Świecie
Model telefonu: V975
Sieć: Era

Postautor: lukaszek315 » 11 sty 2008, 20:37

Masz w Sesjacj web ustawioną konfigurację z ery jako domyslna?
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Grish » 11 sty 2008, 20:38

Oczywiscie, że tak. I wciąż to samo... :(
Grish
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 sty 2008, 20:19
Lokalizacja: Świecie
Model telefonu: V975
Sieć: Era

Postautor: lukaszek315 » 11 sty 2008, 20:40

A w ustawieniach mms serwer z ery?
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Grish » 11 sty 2008, 20:41

No tego nie ustawiałem... Niestety mam tela po angielsku i nie bardzo wiem gdzie to się znajduję.

Byłbym wdzięczny jakbyś podpowiedział. :)
Grish
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 sty 2008, 20:19
Lokalizacja: Świecie
Model telefonu: V975
Sieć: Era

Postautor: lukaszek315 » 11 sty 2008, 20:48

To będzie mniej więcej tak:
Wiadomości -> klawisz menu-> ustawienia -> ustawienia mms -> serwer i tam wybierasz eramms (czy jak tam masz nazwane).
Może być u Ciebie inaczej.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Grish » 11 sty 2008, 20:55

Okej zrobilem. Teraz wyskakuje "Data Server not available.".
Grish
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 11 sty 2008, 20:19
Lokalizacja: Świecie
Model telefonu: V975
Sieć: Era


Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron