[szukam] sterownikow do kabla na motorole v1050

Wszystko na temat telefonów Motorola.

[szukam] sterownikow do kabla na motorole v1050

Postautor: majeranek » 13 gru 2007, 20:08

Jak w temacie.
Gdyby ktos mial sterowniki do kabla usb do motoroli V1050 bylbym bardzoooo wdzieczny ;) (nie mam zadnych sterownikow do niej na kompa, bo kupilem ja na allegro z ladowarka, balem i sluchawkami, ale sprzedawca nie dal mi zadnych sterownikow do tego kabla) Prosze o jak najszybsza odpowiedz, bardzo mi na tym zalezy.
Pozdrawiam i dziekuje ;)
majeranek
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 gru 2007, 20:05
Lokalizacja: rzeszów
Model telefonu: motorola v1050
Sieć: plus gsm

Postautor: lukaszek315 » 13 gru 2007, 20:59

Spróbuj wgrać program PST, podłączyć tel, jak windows będzie chciał zainstalować sobie jakieś stery do dajesz link do PST :]
Nie wiem czy to zadziała z tą motką :P
Spróbować zawsze warto :D
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: majeranek » 13 gru 2007, 23:50

heh dzieki;pp ale mozesz mi podac jakis link do tego? ;>
majeranek
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 gru 2007, 20:05
Lokalizacja: rzeszów
Model telefonu: motorola v1050
Sieć: plus gsm

Postautor: lukaszek315 » 14 gru 2007, 9:03

majeranek, trzeba troche poszukać :]
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: majeranek » 14 gru 2007, 10:12

kurde nie dziala
pisze znaleziono nowy sprzet motorola v1050 i nic nie moge zrobic...;/ :(
prosze niech ktos da stery do tego babla
majeranek
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 gru 2007, 20:05
Lokalizacja: rzeszów
Model telefonu: motorola v1050
Sieć: plus gsm

Postautor: lukaszek315 » 14 gru 2007, 10:14

majeranek, no jak pisze że znaleziono, to windows powinien zacząć instalować sobie sterowniki
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: majeranek » 14 gru 2007, 10:28

taaa zaczyna, ale nie moze skonczyc ;/
a wlasnie jct numer kabla aakn4011a
sciagam caly czas cos ale nic nie dziala;/ wszystko to jakies syfy ;/
mialem sek750i i luz ale sei rozwalil i teraz same problemy....
majeranek
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 gru 2007, 20:05
Lokalizacja: rzeszów
Model telefonu: motorola v1050
Sieć: plus gsm

Postautor: lukaszek315 » 14 gru 2007, 10:37

majeranek, myślę, że masz zainstalowany program PST, więc jak windows zaczyna instalować sobie jakies stery to podajesz ścieżke do programu PST!
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: majeranek » 14 gru 2007, 11:00

ehhh ;p ale ja to wylaczylem i mi sie juz nie wlacza;/ jak ot moge wlaczyc?
majeranek
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 5
Rejestracja: 13 gru 2007, 20:05
Lokalizacja: rzeszów
Model telefonu: motorola v1050
Sieć: plus gsm

Postautor: lukaszek315 » 14 gru 2007, 11:51

Odinstaluj program PST!
Zainstaluj go jeszcze raz!
Podłącz motorole!
Kiedy windows będzie chciał instalowac sterowniki, odmawiasz dostęp do internetu, dajesz że podasz lokalizację do sterowników, jako lokalizację dajesz mu PST, domyślnie:
C:\Program Files\Motorola\PST
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD


Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron