Promlem z grami

Wszystko na temat telefonów Motorola.

Promlem z grami

Postautor: Sztarkel » 04 lis 2007, 1:04

mam problem z grami na motorole v360, sciagam gry, wrzucam na telefon, instaluje i jest wszystko dobrze, ale jak chce wlaczyc to wyskakuje mi "Błąd aplikacji" albo poprostu niechce sie zaladowac, macie jakis sposob na to??
Sztarkel
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 04 lis 2007, 0:53
Lokalizacja: Tczew
Model telefonu: Motorola V360
Sieć: Orange

Postautor: Kiko » 04 lis 2007, 11:25

Sztarkel, niestety nie ma na to sposobu motorola jest dość wybredna i nie wszystkie gry dopasowane do wyświetlacza działają na niej
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: Sztarkel » 04 lis 2007, 12:11

No tak, ale jak pisze ze dziala gra na motorole V360, sciagam a tu dupa, niedziala ;/
Sztarkel
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 04 lis 2007, 0:53
Lokalizacja: Tczew
Model telefonu: Motorola V360
Sieć: Orange

Postautor: lukaszek315 » 04 lis 2007, 16:00

Zmień skórkę (motyw)
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Flądra » 04 lis 2007, 17:22

mi chociazby na jednym sofcie chodzą pewne gierki a jak wgram inny tez wyskakuje blad aplikacji, ostatecznym wyjsciem wiec moze byc tez zmiana softa
Awatar użytkownika
Flądra
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 69
Rejestracja: 16 sie 2006, 14:15
Lokalizacja: Stąpo
Model telefonu: LG Viewty KU990
Sieć: FlÄ�dra

Postautor: lukaszek315 » 04 lis 2007, 17:25

FlądraÓśinica pisze:ostatecznym wyjsciem wiec moze byc tez zmiana softa

Ale czy warto dla jednej gry :?: :P
U mnie większość gier nie działa, chociaż ściągam typowo na E398.... Takie już są motki....
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Sztarkel » 04 lis 2007, 22:53

lukaszek315 pisze:Zmień skórkę (motyw)

a co to ma do rzeczy? :p
Sztarkel
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 04 lis 2007, 0:53
Lokalizacja: Tczew
Model telefonu: Motorola V360
Sieć: Orange

Postautor: lukaszek315 » 05 lis 2007, 20:21

Dużo.... Motorola to takie coś dziwnego.... :rotfl:
Zmień skórkę i zobacz....
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Postautor: Shad00w » 19 lis 2007, 9:37

Powiem Ci że masz gry niedotego modelu... Albo uaktualnij jave w telefonie...
Shad00w
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 19 lis 2007, 9:35
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Model telefonu: Motorola v360
Sieć: Play

Postautor: przemek2-89 » 19 lis 2007, 14:14

Shad00w,
Sztarkel pisze:ale jak pisze ze dziala gra na motorole V360, sciagam a tu dupa
czytaj uważnie :wstyd:
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Następna

Wróć do Forum Motorola

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron