Sciagaj z RAPIDA z free

Programy do edycji i tworzenia dźwięków, filmów i grafiki.

Sciagaj z RAPIDA z free

Postautor: kaha22 » 02 maja 2007, 21:50

rapidshare.com/files/27733810/rapidown.rar


Troche zamula kompa, ale polecam smiley Działa na 100%
Awatar użytkownika
kaha22
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 18 lut 2007, 22:33
Lokalizacja: Warszawa
Model telefonu: motorola v360
Sieć: orange

Postautor: Seeward » 02 maja 2007, 22:39

Przecież Rapid jest free :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
Seeward
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 42
Rejestracja: 17 paź 2006, 21:30
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski
Model telefonu: Samsung SGH - X150 i Nokia 3510i
Sieć: Orange

Postautor: Cegła » 02 maja 2007, 23:32

moze chodzlo mu o to ze omija limity...nie polecam tego programu....poprostu jest do du***y :kwasny:
Awatar użytkownika
Cegła
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 680
Rejestracja: 03 gru 2006, 10:11
Lokalizacja: się biorą dzieci??
Model telefonu: SE C702 & Motorola V500
Sieć: Plaj
Karta pamięci: 1GB

Postautor: przemek2-89 » 02 maja 2007, 23:41

o ile sie nie myle to jak masz neostrade to ja odlaczasz i nie ma limitow :hyhy:
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: kaha22 » 03 maja 2007, 7:26

heh ;) jasne, że chodziło o omijanie limitów ;P :rotfl:
osobiście nie uzywam tego programu, bo na razie nie mam takiej potrzeby, ale słyszałam pozytywne opinie i sporo osób sobie chwaliło ten programik.
Awatar użytkownika
kaha22
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 18 lut 2007, 22:33
Lokalizacja: Warszawa
Model telefonu: motorola v360
Sieć: orange

Postautor: adik__adik » 26 cze 2007, 18:34

jak sciagne plik i go chce odtworzyc to mi sie wyswietla jakis blad
adik__adik
Stały Bywalec
Stały Bywalec
 
Posty: 149
Rejestracja: 01 sty 2007, 3:04
Lokalizacja: zawiercie
Model telefonu: K770i/EF81
Sieć: Era/Play
Karta pamięci: 2GB/1GB

Postautor: dominik745 » 31 lip 2007, 21:59

Mi po ściągnięciu pliku pisze, że archiwum ma niewłaściwy format, lub jest uszkodzone.
Zna ktoś może nazwy programów przez które można ściągac bez limitów bo koledze bardzo przydałby się taki program.
Awatar użytkownika
dominik745
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 02 cze 2006, 13:40
Lokalizacja: Sędziszów Młp.
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Orange

Postautor: Kiko » 31 lip 2007, 22:10

dominik745, nie ma takiego programu
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: BoroPL » 05 sie 2007, 11:44

mam problem jak koledzy wyżej po ściągnięciu pliku nie mogę go rozpakowac??
co robic??
BoroPL
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 29 lip 2007, 17:54
Lokalizacja: Dolnyslask
Model telefonu: siemens cx75
Sieć: plus gsm

Postautor: m-clondi » 05 sie 2007, 13:55

BoroPL a masz WinRAR'a lub coś podobnego ? :|
Awatar użytkownika
m-clondi
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 35
Rejestracja: 02 sie 2007, 13:52
Lokalizacja: Tokio
Model telefonu: SE k800i
Sieć: 220V
Karta pamięci: 2048 MB

Następna

Wróć do Programy

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron