Kody Sieciowe

Konfiguracje i Ustawienia WAP, MMS itp.

Postautor: Spaider » 11 maja 2006, 21:54

Dozen pisze:Do tego znalazłem fajny kodzik po którym jest przysyłany sms z tytułem nagrania które leci w chwili obecnej w radiostacji :0 a kodem jest *114*1# Pozdro :P


Mi ten kod niedziała...
Spaider
 

Postautor: swider » 11 maja 2006, 22:27

mi też ten kod nie działa :( :( :(
Awatar użytkownika
swider
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 27 sty 2006, 15:06
Lokalizacja: Szczecin
Model telefonu: siemens c75
Sieć: orange

Postautor: robson » 11 maja 2006, 22:54

Szkoda ze tak malo jest na Orange :(
Awatar użytkownika
robson
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 3
Rejestracja: 08 mar 2006, 15:48
Lokalizacja: Poznań
Model telefonu: Siemens CXV70
Sieć: Orange

Postautor: Dozen » 12 maja 2006, 0:26

A u mnie ten kodzik bryka jak cholera to dobre jest jak się nie zna wykonawcy a chce się zassać nagranie z neta :D Pozdro dla kumatych :D
Dozen
 

Postautor: robson » 14 maja 2006, 12:59

Dozen pisze:A u mnie ten kodzik bryka jak cholera to dobre jest jak się nie zna wykonawcy a chce się zassać nagranie z neta :D Pozdro dla kumatych :D
Hmm moze dlatego bryka jak sadze w sieci Heyah ? Mozliwe ze tylko w tej sieci dziala ten kod :(
Awatar użytkownika
robson
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 3
Rejestracja: 08 mar 2006, 15:48
Lokalizacja: Poznań
Model telefonu: Siemens CXV70
Sieć: Orange

Postautor: Maxy92 » 26 maja 2006, 14:00

no ja tez tak mysle bo mi tez bryka bez zarzutu :D
Maxy92
 

Postautor: Leon_c75 » 27 maja 2006, 17:07

Wszystko pięknie działa :D
Awatar użytkownika
Leon_c75
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 26 maja 2006, 16:37
Lokalizacja: Łódź
Model telefonu: Nokia 6030wczesniej by??o c75 :)
Sieć: Era

Postautor: wrocek1888 » 30 cze 2006, 21:50

*124*#(zielona) sprawdzenie stanu konta w orange
*125*(kod doładowania)#(zielona) doładowanie w orange
wrocek1888
 

Postautor: patryk17 » 19 lip 2006, 12:19

sa jakies kody zeby zdjac sim locka z siemensa c75???czy tylko przez kabel trzeba...?? :wink:
patryk17
 

Postautor: paszczak_89 » 03 sty 2007, 8:15

patryk17, no z tego co wiem o raczej nie ma bo siemensy nie miały tej możliwości :) ona była i jest tylko w nokiach
paszczak_89
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 12 sie 2006, 16:40
Lokalizacja: ...:::PolSkA:::...
Model telefonu: siemens me75
Sieć: heyah

PoprzedniaNastępna

Wróć do Konfiguracje i Ustawienia

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość

cron