Odblokowanie kodu aparatu

Postautor: JBL » 10 gru 2006, 10:54

dżeja pisze:I tylko nie piszcie, że do serwisu i tam zrobią, bo w serwisach to swoje kosztuje:]

Czyli jednak w serwisie mi tego nie zrobią za free??
JBL
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 08 gru 2006, 0:09
Lokalizacja: Wolsztyn
Model telefonu: Siemens me75
Sieć: Plus

Postautor: paradise » 10 gru 2006, 13:57

jak masz gwarancje to czmu nie ??
Awatar użytkownika
paradise
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 6
Rejestracja: 22 paź 2006, 10:38
Lokalizacja: Warszawa
Model telefonu: Siemens / c75
Sieć: Orange

Postautor: kaito22 » 27 gru 2006, 13:43

A mógłby ktoś wrzucić te programiki na sendspace bo ten up-file ostatnio sie pieprzy :>
kaito22
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 27 gru 2006, 13:24
Lokalizacja: Końskie
Model telefonu: cx65
Sieć: orange

Postautor: Yorick » 25 sty 2007, 2:45

Witam..
Jako ze linki nie działaja to wrzucam ViperGSm i Papue w dwóch wersjach ..
mozecie sobie sciagnąc pod tym linkiem

uploading.com/files/YJOVKOZO/viper_papua.rar.html

Jednoczesnie mam pytanko .. ( bo raczej jestem pewien ze tego na irda sie nie da zrobic ).. ale moze jest jakis sposob .. kiedys byla tu dyskusja o emulacji Irda na com . byly nawet stery .. troche sie bawilem z tym ale nie wyszlo ... moze ma ktos z tym doswiadczenia jakies... bo mi tez zablokowalo kod aparatu .. no i sztuczka z wylaczneim wygaszacza srednio mi sie podoba .. bo lubie moj analogiczny zegar :P
Awatar użytkownika
Yorick
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 3
Rejestracja: 21 sty 2006, 14:13
Model telefonu: Siemens C75

Poprzednia

Wróć do FAQ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron