Wgrywanie nowego softa do EF81

Wgrywanie nowego softa do EF81

Postautor: SPAM » 29 gru 2007, 19:30

Najpierw należy pobrać soft .

http://www.mediafire.com/?0wq0mm4g1m4 (mój up)


Potem zainstalować go na komputerze .

Po zainstalowaniu , włączyć go , podłaczyć naszego delikfenta (telefon :P ) i chwilke poczekać na to żeby nasz telefon został "wyłapany" przez program , następnie wystarczy kliknąć UPDATE .

Gdyby wyskoczyły jakieś errory czy coś klikać śmiało YES :P .

Cała instalacja trwa jakieś 12-15min :P
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: martussia » 27 sty 2008, 16:34

Mam taki maly problemik, bo sciagnelam programik z tego linka... a tam pisze mi, ze wersja testowa juz zostala zuzyta.. a pierwszy raz otworzylam
martussia
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 49
Rejestracja: 20 sie 2007, 17:50
Lokalizacja: Lubin
Model telefonu: samsung z400 + microSD 512MB
Sieć: MIX plus

Postautor: SPAM » 27 sty 2008, 17:34

hmm, dziwne ja co chwile korzystam z tego softa , już nie pamietam ile razy to instalowałem :P
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: martussia » 27 sty 2008, 22:58

Tutaj jest zdjecie tego co mi wyskakuje
http://i31.tinypic.com/fmmlfl.jpg
zamiast bialego prostokątu mam napis:
czas używanaia testowj wersjiPA UPŁYNAŁ! PA nie jest darmowym programem i jesli spodobał ci sie kup go! licencje możesz wykupic z natychmaistowym dostepem
tam jest jeszcze: wprowadz kod rejestracyjny poniżej kup PA zgoda no i wyjście..
martussia
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 49
Rejestracja: 20 sie 2007, 17:50
Lokalizacja: Lubin
Model telefonu: samsung z400 + microSD 512MB
Sieć: MIX plus

Postautor: SPAM » 27 sty 2008, 23:19

to chyba tego programu upłynął czas , a nie softa EF81
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: martussia » 28 sty 2008, 21:34

ale dopiero co program sciagnelam i pierwszy raz go otworzylam..
martussia
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 49
Rejestracja: 20 sie 2007, 17:50
Lokalizacja: Lubin
Model telefonu: samsung z400 + microSD 512MB
Sieć: MIX plus

Postautor: SPAM » 29 sty 2008, 11:07

program jest spakowany w rar. , jeżeli nie masz tego programu to ściagnij (WinRar) , jak ściągniesz softa , to klikasz na niego prawym klawiszem myszy i wypakuj tutaj . Soft się wypakuje i będziesz mogła go sobie od razu zainstalować .
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: martussia » 29 sty 2008, 17:43

w trakcie instalacji softu wyskakuje mi ze niby telefon jest nie podlaczony;/ http://i30.tinypic.com/33c4x2w.jpg
martussia
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 49
Rejestracja: 20 sie 2007, 17:50
Lokalizacja: Lubin
Model telefonu: samsung z400 + microSD 512MB
Sieć: MIX plus

Postautor: SPAM » 29 sty 2008, 17:59

to nie jest w trakcie instalacji , tylko to już jest uruchomiony soft , i nie wykrywa Ci telefonu :/ Musisz ponownie zainstalowac kabel
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: martussia » 29 sty 2008, 18:05

no wlasnie, ze instalowalam kabel i telefon mi wykrywa normalnie bo moge z niego zgrac wszystko i wgrac do niego wszystko
martussia
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 49
Rejestracja: 20 sie 2007, 17:50
Lokalizacja: Lubin
Model telefonu: samsung z400 + microSD 512MB
Sieć: MIX plus


Wróć do FAQ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron