Video na full screen

Postautor: di_kamilo » 19 kwie 2006, 19:27

A scrackowałeś program ? Możliwe że nie pełna wersja pozwala tylko na 2 min...
Awatar użytkownika
di_kamilo
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 19
Rejestracja: 15 lis 2005, 22:04
Lokalizacja: Nowa Sól
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Era GSM

Postautor: Virus » 19 kwie 2006, 20:22

Możliwe że tak
Spróbuje jeszcze raz
Awatar użytkownika
Virus
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 23 sty 2006, 21:46
Lokalizacja: Inowrocław
Model telefonu: SAMSUNG E250
Sieć: Era Tak Tak

Postautor: thg » 13 sie 2006, 23:23

Mógłbym prosić kogoś o zamieszczenie jakiegoś przykładowego filmiku do odtwarzania na full screen? Bo jak ja próbowałem zrobić własny to niestety efektem końcowym był filmik ucięty na ukos i niestety nic z tym zrobić nie umię :(
thg
 

Postautor: ja24 » 26 wrz 2006, 19:21

Hej.Mam mały problem,mianowicie zrobiłem wszystko o czym pisze di_kamilo i mam plik wideo i jest ok ale po 1 uplayer mi nie działa znaczy odpalam go ale nie umie na nic wejsc poza zmiana dysku i exit a jak chce odpalic filmik normalnie to mi sie tel wyłancza.Prosze o pomoc bo mi sie pomysły skończyły.Narka
ja24
 

Postautor: zool » 03 wrz 2007, 11:20

1. nie da sie glosniej w tym uplayer ?
2. czy zwiekszajac frame rate bedzie plynniej ?
3.czy da sie polepszyc jakosc ?
zool
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 17 paź 2006, 20:24
Lokalizacja: Bydgoszcz
Model telefonu: Siemens c75
Sieć: orange

Postautor: przemek2-89 » 03 wrz 2007, 15:14

zool, 1. => nie
2. i 3. => to zalezy wlasnie od jakosci filmiku ;)
Awatar użytkownika
przemek2-89
Help Team
Help Team
 
Posty: 513
Rejestracja: 08 lis 2006, 9:48
Lokalizacja: Teodorowo :D
Model telefonu: Siemens C75/SE K550i + SanDisk M2 1GB
Sieć: Era => abonament 30 zl

Postautor: lukaszek315 » 03 wrz 2007, 17:48

zool pisze:2. czy zwiekszajac frame rate bedzie plynniej ?

O ile się nie myle to zmniejszając frame rate film będzie chodził płynniej, ale straci na jakości.
Awatar użytkownika
lukaszek315
Moderator
Moderator
 
Posty: 891
Rejestracja: 25 lis 2006, 17:02
Lokalizacja: Tuchola
Model telefonu: Nokia 5530, 112, 6230i, SE K310i
Sieć: HEYAH, PLUS
Karta pamięci: 4 GB MicroSD

Poprzednia

Wróć do FAQ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron