Screenshot wyświetlacza C75

Postautor: InOsAK » 05 lip 2006, 20:39

Przez IrD'e sie nie da.
Awatar użytkownika
InOsAK
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 13
Rejestracja: 16 lis 2005, 1:29
Lokalizacja: Opole
Model telefonu: Siemens C75 (R.I.P.)
Sieć: Era

Postautor: Diaboliqua » 21 sie 2006, 13:03

a nie da sie tych screenow jakos prosciej robic? :o
Awatar użytkownika
Diaboliqua
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 14
Rejestracja: 21 kwie 2006, 19:04
Lokalizacja: Nidzica
Model telefonu: siemens c75
Sieć: Orange

Postautor: heiland » 21 sie 2006, 15:04

Ale to jest prosto i to bardzo bardziej niz myslisz! 8) to tylko tak strasznie wyglada i jest napisane. A to tylko jest tak za pierwszym razem. A za drugim to odrazu wystarczy kilka klikniec myszy i mamy screnna i nie trzeba nawet klawiatury uzywac.
P.S. te nowe emoty sa rozbrajajace :D
Awatar użytkownika
heiland
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 maja 2006, 15:26
Lokalizacja: Dubienka
Model telefonu: SE W810i + 2048 MB/2 GB
Sieć: Plus-36i6

Postautor: Diaboliqua » 21 sie 2006, 17:07

a da rade zrobic kablem USB?
Awatar użytkownika
Diaboliqua
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 14
Rejestracja: 21 kwie 2006, 19:04
Lokalizacja: Nidzica
Model telefonu: siemens c75
Sieć: Orange

Postautor: di_kamilo » 21 sie 2006, 18:47

frog711 pisze:a da rade zrobic kablem USB?


Jasne, ja robilem przez USB
Awatar użytkownika
di_kamilo
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 19
Rejestracja: 15 lis 2005, 22:04
Lokalizacja: Nowa Sól
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Era GSM

Postautor: Diaboliqua » 21 sie 2006, 18:57

bo ja mam taki kabel USB ktorym nie mozna wgrywac patchy wiec myslalam, ze moze i scrrenów nie da rady nim zrobic. za bardzo sie na tym nie znam wiec czasami trzeba mi tlumaczyc jak typowej babie :P :P
Awatar użytkownika
Diaboliqua
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 14
Rejestracja: 21 kwie 2006, 19:04
Lokalizacja: Nidzica
Model telefonu: siemens c75
Sieć: Orange

Postautor: di_kamilo » 21 sie 2006, 19:00

O screeny się nie musisz martwić bo akurat do tego kabel serwisowy nie jest potrzebny, można zrobć to zwykłym data transfer only :) Ja robiłem właśnie na takim kabelku i wszystko gra, zresztą pisałem już w poprzednich postach ^^
Awatar użytkownika
di_kamilo
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 19
Rejestracja: 15 lis 2005, 22:04
Lokalizacja: Nowa Sól
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Era GSM

Postautor: Diaboliqua » 21 sie 2006, 19:04

ok, wiec zabieram sie za lekture twoich poscikow od nowa. wielkie dzieki.
Awatar użytkownika
Diaboliqua
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 14
Rejestracja: 21 kwie 2006, 19:04
Lokalizacja: Nidzica
Model telefonu: siemens c75
Sieć: Orange

Postautor: pawel694 » 01 paź 2006, 18:25

wrzucił by ktoś te pliki co są potrzebne na serwer thx
pawel694
 

Postautor: InOsAK » 01 paź 2006, 21:48

pawel694 pisze:wrzucił by ktoś te pliki co są potrzebne na serwer thx


faktycznie, od ostatniej awarii zapomniałem naprawić "files", tu masz inny link:

217.197.78.9/inos/files/siemens_screenshot.zip
Awatar użytkownika
InOsAK
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 13
Rejestracja: 16 lis 2005, 1:29
Lokalizacja: Opole
Model telefonu: Siemens C75 (R.I.P.)
Sieć: Era

PoprzedniaNastępna

Wróć do FAQ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron