Screenshot wyświetlacza C75

Postautor: Spaider » 04 mar 2006, 22:06

Mi sie nieudaje :|
Spaider
 

Postautor: di_kamilo » 04 mar 2006, 22:08

Spaider pisze:Mi sie nieudaje :|


Może powiesz dokładniej w czym problem ??

ESN 888A-555C
wpisujesz

5C558A88
Awatar użytkownika
di_kamilo
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 19
Rejestracja: 15 lis 2005, 22:04
Lokalizacja: Nowa Sól
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Era GSM

Postautor: Spaider » 04 mar 2006, 22:11

HASH : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ESM : xxxxxxx

Jak ktos moze to niech mi to zamieni , mi cos niewychodzi..
Ostatnio zmieniony 05 mar 2006, 10:46 przez Spaider, łącznie zmieniany 1 raz
Spaider
 

Postautor: di_kamilo » 04 mar 2006, 22:14

Hash wpisujesz normalnie nie odwrucony :) Tylko ESM obracasz i wpisujesz bez -

ESM : 95C4-C4A5
A5C4C495
Awatar użytkownika
di_kamilo
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 19
Rejestracja: 15 lis 2005, 22:04
Lokalizacja: Nowa Sól
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Era GSM

Postautor: Spaider » 04 mar 2006, 22:19

A Hash z myslnikami ??

// di_kamilo : nie nigdzie nie dajesz myślinków...
Ostatnio zmieniony 04 mar 2006, 22:22 przez Spaider, łącznie zmieniany 1 raz
Spaider
 

Postautor: InOsAK » 23 mar 2006, 16:33

// di_kamilo : z taką sama prędkością :)

mam dca-540 od wczoraj i chodzi przynajmniej dwa razy szybciej (screen)! 8)
Awatar użytkownika
InOsAK
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 13
Rejestracja: 16 lis 2005, 1:29
Lokalizacja: Opole
Model telefonu: Siemens C75 (R.I.P.)
Sieć: Era

Postautor: Spaider » 26 kwie 2006, 16:05

Udało mi się, ale robi 1/4 screena. :lol:
Spaider
 

Postautor: heiland » 14 cze 2006, 0:29

JEST udalo mi sie na DCA-500 spoko bylo trudno bo ten program mam z dziwnymi znakami i ledwo sie polapalem ale sreenshot'y mam! 8)

Oto one:

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
heiland
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 11
Rejestracja: 13 maja 2006, 15:26
Lokalizacja: Dubienka
Model telefonu: SE W810i + 2048 MB/2 GB
Sieć: Plus-36i6

Postautor: dolar9 » 23 cze 2006, 10:13

wszystko pieknie ladnie ale umnie ESN jest 99A6-6CB1 i nie wiem jak to zrobic

[ Dodano: 2006-06-23, 11:05 ]
juz sobie poradzilem
Awatar użytkownika
dolar9
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 03 sty 2006, 23:37
Lokalizacja: Bialystok
Model telefonu: cxv70
Sieć: Plus GSM

Postautor: Rafi » 04 lip 2006, 18:58

a nie wiecie czy idzie te screen schoty zrobić przez IrDE po mi cos nie łapie :(
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

PoprzedniaNastępna

Wróć do FAQ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron