Screenshot wyświetlacza C75

Postautor: Spaider » 04 mar 2006, 19:00

Czyli jezeli ESN jest np. 888A-555C to wpisujemy C555A888 :?: :mrgreen:
Spaider
 

Postautor: InOsAK » 04 mar 2006, 19:24

Spaider pisze:Czyli jezeli ESN jest np. 888A-555C to wpisujemy C555A888 :?: :mrgreen:

5C558A88

dwa bajty traktujemy jako jeden czyli 12-34-56-78 wpisujemy jako 78-56-34-12
Awatar użytkownika
InOsAK
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 13
Rejestracja: 16 lis 2005, 1:29
Lokalizacja: Opole
Model telefonu: Siemens C75 (R.I.P.)
Sieć: Era

Postautor: michalm83 » 04 mar 2006, 19:27

Do czego sluzy ten screnshot ba ja nie mam zielonego pojecia na ten temat??
Awatar użytkownika
michalm83
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 8
Rejestracja: 12 sty 2006, 14:21
Lokalizacja: Poznan
Model telefonu: Nokia6300
Sieć: Plus Gsm

Postautor: InOsAK » 04 mar 2006, 19:32

no jak to do czego :lol:
do robienia screenshotów (jeśli nie znasz angielskiego: zrzutu ekranu (jeśli dalej nie wiesz o co chodzi: to co jest na wyświetlaczu możesz zapisać jako obrazek na kompie))
Awatar użytkownika
InOsAK
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 13
Rejestracja: 16 lis 2005, 1:29
Lokalizacja: Opole
Model telefonu: Siemens C75 (R.I.P.)
Sieć: Era

Postautor: Spaider » 04 mar 2006, 19:32

Zeby wykonac zrzut ekranu z telefonu ;)
Spaider
 

Postautor: michalm83 » 04 mar 2006, 19:35

Chyba czaje. Zrzut z ekranu telefonu ale nie sama tapeta,tylko tapeta z widocznym stanem bateri i zasiegu oraz z widocznymi ikonami menu
Awatar użytkownika
michalm83
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 8
Rejestracja: 12 sty 2006, 14:21
Lokalizacja: Poznan
Model telefonu: Nokia6300
Sieć: Plus Gsm

Postautor: Spaider » 04 mar 2006, 19:40

Myslniki tez wpisujemy :?:

// di_kamilo : nie :)
Ostatnio zmieniony 04 mar 2006, 20:02 przez Spaider, łącznie zmieniany 1 raz
Spaider
 

Postautor: di_kamilo » 04 mar 2006, 20:03

ps2 dziwne wykrywanie kabla


No dziwne bo DCA-500 to com a DCA-510 to USB :) Oba kable servisowe :]

Chyba czaje. Zrzut z ekranu telefonu ale nie sama tapeta,tylko tapeta z widocznym stanem bateri i zasiegu oraz z widocznymi ikonami menu


Możesz zapisać na kompie w obrazku wszystko to co masz na ekranie komórki np. ściągłeś jakąś gre i wstawiasz do ściągnięcia na forum, to robisz screena z niej i zamieszczasz razem z grą :)
Awatar użytkownika
di_kamilo
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 19
Rejestracja: 15 lis 2005, 22:04
Lokalizacja: Nowa Sól
Model telefonu: Siemens C75
Sieć: Era GSM

Postautor: InOsAK » 04 mar 2006, 20:09

Serwisowy to by miał dodatkowe zasilanie a ten nie ma :?
A mam 500 (szeregowy). Jako serwisowy nie działa bo np. V_Klay nie wykrywa telefonu...
Awatar użytkownika
InOsAK
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 13
Rejestracja: 16 lis 2005, 1:29
Lokalizacja: Opole
Model telefonu: Siemens C75 (R.I.P.)
Sieć: Era

Postautor: administrator » 04 mar 2006, 21:13

wszystko ładnie poszło nie licząc licznych kombinacji z SKEY-em
Obrazek
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Administrator
 
Posty: 17
Rejestracja: 14 lis 2005, 11:54
Lokalizacja: Londyn
Model telefonu: Nokia N73
Sieć: o2

PoprzedniaNastępna

Wróć do FAQ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron