karta 2GB do S75??

Wszystko na temat zewnetrznych zrodeł pamieci do telefonow , problemy, pytania, spostrzezenia, uwagi, oceny.

karta 2GB do S75??

Postautor: Kvba » 20 lut 2007, 20:45

czy jak kupie sobie karte pamieci (RS-MMC) 2GB to czy bedzie dzialac w S75?? (w instrukcji jest napisane ze mozna maksymalnie rozbudowac pamięć do 1 GB)
Awatar użytkownika
Kvba
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 16
Rejestracja: 31 sty 2007, 2:19
Lokalizacja: Wrocław
Model telefonu: HTC S710
Sieć: ORANGE
Karta pamięci: 2gb

Postautor: Mr.Ślepy_Snajper » 20 lut 2007, 20:46

moim zdaniem bedzie "swirowac" tz. przycinac sam sie wylaczac itp. itd 1 gb byloby bezpieczniejsze
Awatar użytkownika
Mr.Ślepy_Snajper
Bywalec
Bywalec
 
Posty: 84
Rejestracja: 28 gru 2006, 12:28
Lokalizacja: Z Nienacka ;P
Model telefonu: Samsung L760+Kingston 1GB & Nokia 3310:)
Sieć: Play, orange

Postautor: Nothingam » 20 lut 2007, 21:12

Kvba, będzie Ci sie telefon sam wyłanczał i śóął, najlepiej max 1GB nie wkładał bym 2 GB.
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: SPAM » 20 lut 2007, 21:14

Siemens ma to do siebie że potrafi się przyciąć , wyłączyć , a ta karta to już by była śmiertelna dla tego telefonu
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: Kvba » 21 lut 2007, 15:59

ufff to dobrze ze mi powiedzieliscie ;) Czyli jak kupie sobie 1GB to bedzie wszystko ok? ;)

Jeszcze raz dzięki!
Awatar użytkownika
Kvba
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 16
Rejestracja: 31 sty 2007, 2:19
Lokalizacja: Wrocław
Model telefonu: HTC S710
Sieć: ORANGE
Karta pamięci: 2gb

Postautor: SPAM » 21 lut 2007, 16:00

oczywiście może się przyciąc ale jak będziesz mieć zawalona cała kartę
Awatar użytkownika
SPAM
Moderator
Moderator
 
Posty: 709
Rejestracja: 31 maja 2006, 23:03
Lokalizacja: Żary
Model telefonu: Sony Parkinson K810i
Sieć: Heyah

Postautor: Kvba » 21 lut 2007, 16:06

aha to spox ;) narazie mam 128 mb i jednak to jest troche za mało do telefonu z mp3 (przynajmniej dla mnie) ;)

a jakiej firmy najlepiej kupic karte (1GB)?

EDIT: przed chwila czytałem na forum ze moze byc problem z wykryciem przez telefon karty pamieci (1GB) po wrzuceniu na nią plikow z komputera przez slot kart pamieci w kompie. Czy to prawda??
Awatar użytkownika
Kvba
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 16
Rejestracja: 31 sty 2007, 2:19
Lokalizacja: Wrocław
Model telefonu: HTC S710
Sieć: ORANGE
Karta pamięci: 2gb

Postautor: Rafi » 21 lut 2007, 19:31

Kvba pisze:a jakiej firmy najlepiej kupic karte (1GB)?


Kingston

Kvba pisze:przed chwila czytałem na forum ze moze byc problem z wykryciem przez telefon karty pamieci (1GB) po wrzuceniu na nią plikow z komputera przez slot kart pamieci w kompie. Czy to prawda??


nie ja tam wrzucałem przez slot i było wszystko jak należy
Rafi
Moderator
Moderator
 
Posty: 453
Rejestracja: 11 sty 2006, 17:53
Lokalizacja: wziąść kase?
Model telefonu: Sony Xperia ST26i
Sieć: +MIX
Karta pamięci: 2 GB

Postautor: Kiko » 21 lut 2007, 21:14

Kvba, jak się ją sformatuje z pod windowsa i w złym formacie to tak co do firm kart to
Kingstone lub GoodRam
i przy 2Gb karcie powinien fon dobrze chodzić a jak chcesz mieć pewność to idz do komisu niech ci zapokażą jak ci fon chodzi z tą kartą
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB


Wróć do Karty Pamięci do telefonów

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron