karty pamieci do S65

Wszystko na temat zewnetrznych zrodeł pamieci do telefonow , problemy, pytania, spostrzezenia, uwagi, oceny.

karty pamieci do S65

Postautor: antos » 02 lut 2007, 14:54

Jaka najwieksza karte pamieci moge wlozyc do swojego siemensa S65??
antos
 

Postautor: TechX » 02 lut 2007, 15:13

Witaj

nie jestem pewny ale chyba maksymalnie 515Mb
TechX
 

Postautor: Nothingam » 02 lut 2007, 15:15

Ja do mojego byłego wkładałem 1 GB i chodziło dobrze ale to była cała więc wystawała, na połówce 1 GB napewno pójdzie.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 10:04 przez Nothingam, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: antos » 02 lut 2007, 15:39

Nothingam, Jakiego softa miales ??
antos
 

Postautor: Nothingam » 03 lut 2007, 0:56

antos, SW-Version: 50 Variant: A403, moja siostra go teraz ma i ma taki ale był w servisie więc mogli zmienić a nie pamiętam jaki miałem wcześniej..
Awatar użytkownika
Nothingam
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 478
Rejestracja: 11 mar 2006, 3:01
Lokalizacja: Gliwice
Model telefonu: SonyEricsson K810i Pulse Red
Sieć: Era Abonament 90z?

Postautor: Kiko » 04 lut 2007, 22:14

karty RS-MMC do 1GB
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: myrcia » 06 lut 2007, 14:46

pomóżcie.
Nie znam sie na tym całkowicie. Mam taki problem. mam Samsunga X700 dokupiłam karte micro sd kingstom 1 GB. jak ją miałam w telefonie wszystko było ok. Po jakimś czasie włożyłam do laptopa żeby nagarć muzę. Na laptopie kartę widać można na niej działać. Jednak gdy włożę ją do telefonu to jest komunikat włozono kartę pamięci i jest na chwilę ikonka że ta kartą jest, a za chwilę znika i nie można na niej nic robić bo telefon jej nie widzi. Jak ją wyciągam to jest komunikat wyciągnięto kartę pamięci. Zrobiłam też format karty na laptopie i nadal nic. Może nie ten system plików a może jeszcze coś innego.
POMOŻCIE please!!!!!!!!!!
myrcia
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 2
Rejestracja: 06 lut 2007, 14:12
Lokalizacja: DOBRODZIEŃ
Model telefonu: samsung x700
Sieć: ERA

Postautor: Kiko » 06 lut 2007, 21:07

myrcia, sformatuj ją ma laptopie w systemie fat 16 włóż do tela i zformatuj ją na telefonie
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: yariska » 20 lut 2007, 16:13

Miałam podobne problemy i poprostu te karty 1 gigowe sa za duze, wszyscy którzy sie na tym troche znaja polecaja 516 , ja zmienilam i teraz jest gucio...
To moje spostrzezenoie bo w sumie to ja malo sie na tym znam, ale...
Awatar użytkownika
yariska
Początkujący
Początkujący
 
Posty: 20
Rejestracja: 22 sty 2007, 13:26
Lokalizacja: warmia i mazury
Model telefonu: Sony Ericsson W595 + Samsung GT-B3410
Sieć: era-, orange?
Karta pamięci: 2 i 4

Postautor: SAPER25 » 21 lut 2007, 0:21

Sprobuj tak jak napisal Nothingam czyli sformatuj ja 6 razy pod razd i dopiero wloz do telefonu. U mnie pomoglo a mam ten sam telefon i karte i mialem ten sam problem. I lepiej wrzucac przez oryginalny kabel niz wyciagac karte i nagrywac bezposrednio w kompie. Wiem ze to dluzej trwa ale karta jest caly czas widoczna:D Pozdrawiam.

P.S. Nothingam dlaczego dodales tekst do mnie w swoim opisie na dole?Mam na mysli SAPER25 mysl jasno?? :suchy:
SAPER25
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 4
Rejestracja: 20 lut 2007, 0:29
Lokalizacja: Radom
Model telefonu: X 700
Sieć: Orange

Następna

Wróć do Karty Pamięci do telefonów

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron