karta e398

Wszystko na temat zewnetrznych zrodeł pamieci do telefonow , problemy, pytania, spostrzezenia, uwagi, oceny.

Postautor: Bercik » 05 lut 2007, 19:29

Flądra pisze:Cytat:
nieprzerobiona

chodzi o zwykłą zmiane softu ??


Tak. Jeżeli nie masz softu E1 to prawdopodobnie tylko 256, a z softem max. do 512
Awatar użytkownika
Bercik
VIP Forum
VIP Forum
 
Posty: 218
Rejestracja: 19 kwie 2006, 20:00
Lokalizacja: Podkarpacie
Model telefonu: LG KU990 Viewty
Sieć: PLAY
Karta pamięci: Kingston 2GB

Postautor: syl91 » 21 maja 2007, 15:01

MOTOROLA e398 obsługuje na spokojnie karty do 1 GB i nawet nie trzeba softu z e1
syl91
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 1
Rejestracja: 15 gru 2006, 16:05
Lokalizacja: Rzeszów
Model telefonu: MOTOROLA e398
Sieć: Heyah

Postautor: blauc » 14 cze 2007, 15:46

Mój kumpel ma softa od e398, ale zmodyfikowanego i 512 dziala bezproblemowo.
Awatar użytkownika
blauc
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 8
Rejestracja: 30 maja 2007, 20:09
Lokalizacja: WWY
Model telefonu: EL71+ 1GB
Sieć: Orange GO

Postautor: Kiko » 14 cze 2007, 18:32

blauc, ze zmodyfikowaną (przerobioną) to można nawet 2GB włożyć i będzie działać
Kiko
Moderator
Moderator
 
Posty: 1442
Rejestracja: 05 paź 2006, 17:57
Lokalizacja: Bochnia
Model telefonu: K800i
Sieć: Heyah
Karta pamięci: 2GB

Postautor: blauc » 14 cze 2007, 20:20

moze i tak :D
Awatar użytkownika
blauc
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 8
Rejestracja: 30 maja 2007, 20:09
Lokalizacja: WWY
Model telefonu: EL71+ 1GB
Sieć: Orange GO

Poprzednia

Wróć do Karty Pamięci do telefonów

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron